Ръчният душ LEGIO.gastro от LEGIO Group гарантира безопасна питейна вода за служителите и гостите във Вашия ресторант

29.06.2022 г.3 мин.

Вие сте собственик на ресторант или заведение и държите на високите хигиенни стандарти? Щом сигурността и безопасността на Вашите клиенти и служители са от първостепенно значение за Вас, то LEGIO Group вероятно би бил най-важният Ви бизнес партньор. „За да предоставим на заведения, хотели и обществени сгради чиста питейна вода и максимална степен на защита от водни бактерии, ние разработихме LEGIO.gastrohandbrause – ръчен душ с вграден филтър, който предоставя надеждна дезинфекция на питейната вода“, коментираха специално за читателите на Инженер.bg от доказаната немска компания.

Ръчният душ LEGIO.gastro е оптимално решение в случаи на огнища на Легионела, както и за цялостна защита в обекти, изискващи високи хигиенни мерки. Може бързо да се прикрепи към съществуващите фитинги и веднага е готов за употреба. Устройството се свързва чрез 1/2″ резбова връзка, като е оборудвано и със заключващ щифт и лостов клапан за високо налягане.

Вграденият филтър се състои от мембрана от полиетерсулфон и поливинилпиролидон с размер на порите 0.2 μm. Благодарение на нея, устройството задържа ефективно замърсявания, включително микроорганизми (бактерии > LOG 7, гъби > LOG 4). Мембраната издържа на максимално налягане 5 bar, както и на температури в диапазона 0-60 °С (70 °С за 30 min). Филтърът се отличава с експлоатационен живот до 70 дни (в зависимост от качеството на захранващата вода), а след това се сменя изключително лесно само картриджа, без нужда от инструменти.

Устройството поддържа високи дебити, дори при ниско водно налягане.

„Корпусът е произведен в Германия“, а филтърният модул – в Холандия“. По избор LEGIO.gastrohandbrause може да се достави и с антибактериален регулатор на струята. Освен всичко друго, ръчният душ е с атрактивен и функционален дизайн“, поясниха от LEGIO Group.

LEGIO.gastrohandbrause е подходящ за приложение в:

  • Ресторанти;
  • Търговски сгради, конгресни центрове и хотели;
  • Обществени сгради като детски градини, домове за възрастни хора и затвори с кухненски столове;
  • Ваканционни селища;
  • Жилищни сгради.

Източник на снимковия материал: LEGIO Group, freepik.com

Тагове: LEGIO, ВиК, водообработка, пречистване

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

LEGIO Group
https://legio.com/landingpage-bg