Вентех: Притежаваме богат опит в областта на инженеринга на хлораторни станции за дезинфекция на питейни води

01.11.2022 г.2 мин.

Българската инженерингова компания Вентех предоставя решения за пречистване и дезинфекция на вода, които покриват широк спектър от приложения – както граждански, така и индустриални. Поддръжката на води с високо ниво на хигиена, особено когато говорим за питейно-битови нужди, е от изключителна важност. Ето защо нашият екип проектира и внедрява решения за обеззаразяване, които гарантират висока надеждност и ефективност на процеса”, коментираха от доказаната българска фирма пред Инженер.bg.

Вентех осигурява пълен набор от услуги в областта на пречистване на водите, включително консултации, проектиране, доставка и въвеждане в експлоатация на необходимото оборудване. Компанията е ангажирана с предоставянето на ефективни решения с възможно най-добро съотношение цена-качество.

Освен това българското дружество работи в партньорство с доказани европейски производители на технически решения, чийто доказани продукти са гарант за висока надеждност. В продуктовото портфолио на Вентех са включени центробежни помпи, мембранни пневматични помпи, варелни помпи, дозиращи помпи (мембранни, бутални, както и специални конструкции), бътерфлай клапи, хлор-газ дозиращи инсталации за дезинфекция на питейни и отпадъчни води, уреди за измерване концентрацията на хлор-газ във въздуха и на остатъчен хлор във водите и др.

„Решенията, които предлагаме за пречистване на води за питейни нужди, предпазват водоснабдителните инсталации от развитието на опасни за човешкото здраве бактерии, каквато е Легионелата например. Притежаваме богат опит в областта на дезинфекцията на води, особено що се касае до съоръжения като хлораторни станции”, коментираха още от компанията.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

Тагове: Вентех, ВиК, водообработка, пречистване

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Вентех ЕООД
http://www.ventech.bg/