Вентех: Вграждаме дозиращи помпи на Doseuro в разработваните от нас системи за дезинфекция на води

03.08.2018 г.3 мин.

Вентех е фирма с богат опит в изграждането на системи за дезинфекция на води. Дружеството има многобройни успешно реализирани проекти, свързани с реконструкция и пуск в експлоатация на подобни инсталации, в пречиствателни станции за питейни и отпадъчни води в цялата страна. „При изграждането на инсталациите използваме техника от водещи производители. Един от нашите основни партньори е италианската компания Doseuro, специализирана в производството на дозиращи помпи“, разказаха за Инженер.bg от Вентех.

 

„Причините, поради които избрахме да се доверим на Doseuro, не са малко. Компанията има сериозно присъствие на пазара, а продуктите й се отличават с високо качество”, поясниха от Вентех.

 

Doseuro е компания с дългогодишни традиции в разработването на помпено оборудване. „Тя непрекъснатото инвестира в развойна дейност. Извършваните изследвания и стремежа да се следват съвременните тенденции, както и да се разработват решения, отговарящи на нуждите на клиентите, са превърнали Doseuro в желан партньор и доставчик на оборудване“, поясниха от Вентех.

 

Високото качество и надеждността на продуктите на Doseuro са резултат от усилията на фирмата, насочени не само към развитие и обновяване на продуктовата гама, но и в посока модернизация на производствената й база. „В процеса на производство на продуктите се осъществява постоянен контрол върху качеството им, те се тестват на всеки етап от него. Всяка дозираща помпа е внимателно проектирана, произведена и тествана, за да се гарантира дългата им и безпроблемна експлоатация“, коментираха от Вентех.

 


Дозиращите помпи на Doseuro се предлагат в три основни варианта: бутални помпи, хидравлични мембранни помпи и механични мембранни помпи. В зависимост от използваното задвижване се произвеждат електромагнитни соленоидни дозиращи помпи, както и такива, задвижвани от електродвигател. Също така, по заявка компанията могат да бъдат доставени и помпи високо налягане.

 

Повече информация за Вентех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Вентех, Doseuro

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Вентех ЕООД
http://www.ventech.bg/