Юроком 2000: Здравен център в Нидерландия разчита на чиста и безопасна водоснабдителна система с решения на Grohe

04.03.2021 г.3 мин.

Преди няколко години болницата Albert Schweitzer Dordrecht в Нидерландия изгражда нова зона за здравни услуги, като целта на разширението е да се включат допълнителни, важни функционални звена за грижа. В отговор на необходимостта от строги хигиенни изисквания за всяка инсталация на здравното заведение, Grohe – водещ бранд в оборудването за бани и кухни, предоставя надеждни решения, подходящи за съответното приложение. Повече за тях за Инженер.bg разказаха от Юроком 2000 – партньор на производителя у нас.

Здравният парк в Дордрехт разширява базата си с кабинети, амбулатории, травматологични и спешни отделения и допълнителни специализирани отделения, разположени в разноцветните сгради на комплекса.

За нуждите на медицинските съоръжения са инсталирани смесителните кранове Grohe Euroeco Special, специално създадени, за да отговарят и на най-строгите хигиенни изисквания. „Дългият ергономичен лост на крана дава възможност за регулиране на потока вода по хигиеничен и лесен начин. В смесителя е интегрирана технологията Grohe EcoJoy за намаляване разхода на вода, както и регулируем ограничител за температурата. Моделът е оптимално решение за приложения в здравни заведения“, посочиха от водещата българска търговска компания Юроком 2000.

За баните пък са избрани ръчните душове Grohe Tempesta с антиваровикова система, която предотвратява натрупването на котлен камък и улеснява почистването на главата. Същевременно вътрешните водни пътища защитават от изгаряне и удължават живота на хромираната повърхност. Душ системите са допълнени от термостатите Grohtherm 2000, които осигуряват безопасност и комфорт на пациентите, благодарение на технологиата Grohe CoolTouch®. „CoolTouch технологията гарантира, че повърхността на смесителя никога не надвишава предпочитаната от вас температура. Термостатът е проектиран с отделни водни пътища, които създават бариера между горещата вода и хромираната повърхност – за да сте сигурни, че повърхността никога не е нагорещена”, уточниха от българското дружество.

Източник на снимковия материал: Grohe, Юроком 2000

Тагове: Grohe, ВиК, здравеопазване, Юроком 2000

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Юроком 2000 ООД
http://www.eurocom2000.net/