Помпен офис: Тишина, комфорт и семейство – това постига Barlow’s Caravan Park с бустер сета за водоснабдяване Esybox Max на DAB Pumps

14.05.2022 г.3 мин.

Barlow’s Caravan Park e тихо място за семейства и авантюристи, които искат да се скитат в зелените полета и горите на Северен Уелс. Намира се в окръг Флинтшир, много близо до малкото градче Керуис. За да се обезпечат нуждите от водоснабдяване на всички 350 статични и туристически каравани, е избран бустер сетът Esybox Max на DAB Pumps, а защо за Инженер.bg обясниха от доказаното в областта на помпените системи българско дружество Помпен офис, което е и партньор на производителя у нас.

„Представете си, че спите в тиха долина, заобиколена от гората. Представете си топлината и комфорта на семеен парк. Сега се съсредоточете върху думите тишина, комфорт и семейство: Esybox Max ги въплъщава перфектно. Тази помпа е най-новото попълнение в гамата Esybox Line (б.ред. с пазарен дебют през 2020 г.), която често е първият избор на потребителите, когато става дума за повишаване на налягането“, разказаха от Помпен офис.

Лесен за инсталиране и поддръжка, надежден и ефективен, благодарение на вградения честотен инвертор, Esybox Max може да работи като единична помпа или, както в тази специфична инсталация, като бустер сет с до четири помпи.

Освен това системата е възможно да се управлява и наблюдава от разстояние, благодарение на интегрираните безжични Wi-Fi и Bluetooth комуникационни модули и на DConnect услуга за свързаност.

Основните характеристики на Esybox Max включват:

  • Максимален дебит (Q): до 17.4 m3/h (за единична помпа);
  • Максимален напор (H): до 113 m;
  • Максимална мощност: 2.7 kW (монофазен), 3.5 kW (трифазен);
  • Клас на устойчивост: IPX5;
  • Максимално ниво на шума: 63 dB (за 50 l/min при 6 bar);
  • Интегрирано свързване: безжична комуникация, Wi-Fi и Bluetooth модул.

„За нуждите на Barlow’s Caravan Park са инсталирани общо 4 бустер сета Esybox Max 85/120 T в комплект с Wi-Fi модем за свързване“, поясниха още от българското дружество.

Източник на снимковия материал: Помпен офис, DAB Pumps, Barlow’s Caravan Park (Facebook)

Тагове: DAB, ВиК, Помпен офис, помпено оборудване

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Помпен офис ЕООД
http://www.pumpoffice.com/bg/index.html