USP България ще проведе събитие, посветено на новите възможности и устойчивите подходи в отводняването

16.10.2020 г.3 мин.

Фирма Ю Ес Пи (USP) България кани всички свои клиенти, партньори и експерти от строителния и архитектурния бранш на специално събитие на тема „Нови възможности и подходи в отводнителните системи за инфраструктура, сгради и градски пространства“. „Презентация, дискусия и коктейл очакват гостите на проявата, която ще се проведе на 22 октомври 2020 г. от 17.00 ч. в гр. Велико Търново“, съобщиха за Инженер.bg от българската компания, специализирана в устойчивите инженерни решения в областта на отводняването.

Събитието ще обхване три основни тематични направления:

  1. Инфраструктурни решения: канализационни тръби, дренажни шахти, сепаратори и резервоари;
  2. Специфични решения за отводняване на сгради: Зона терен, подземен паркинг, рампа, баня, индустриални приложения; противопожарни, питейни и поливни резервоари, сепаратори, озеленени покриви;
  3. Архитектурни решения за градска среда: Оборудване за защита корените на дърветата, обзавеждане за паркови пространства, капаци за достъп с вграждане на настилка.

„С голямо удоволствие каним всички, за които темите представляват интерес. Подготвихме актуална и изчерпателна информация за най-новите технологии за отводняване и устойчива градска среда, като се ръководехме от това, което би било най-полезно за архитекти, проектанти и строители“, коментираха от USP България.

Концепцията, върху която се развива българската компания, е основана на природосъобразност и повишаване на позитивния еко баланс в градската среда. Ето защо USP залага на иновативни и нестандартни решения от утвърдени производители, които се вписват ефективно и многостранно в нуждите на жилищни и индустриални сгради, пътна инфраструктура, паркове, дворове и открити площи.

Можете да се включите в събитието на имейл info@usp-bg.eu или телефон 0888 75 44 84.

Моля, заявете своето участие най-късно до 19 октомври 2020 г., за да могат организаторите да се погрижат за Вашия приятен и безопасен престой във връзка с противоепидемичните мерки срещу COVID-19.

Презентацията ще се състои в базата на фирма Ритмо ЕООД, регионален партньор на USP България, на адрес гр. Велико Търново,ул. „Н. Габровски“ №71, семинарна зала ет. 2.

Източник на снимковия материал: USP България, Hydropro

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ю Ес Пи България ЕООД
https://usp-bg.eu/