Станете част от успешния български бизнес с BHTC. Елате на „Стажове“ 2019 и се информирайте

12.04.2019 г.4 мин.

Изминалата 2018 г. бе много успешна за производителя на климатични системи за автомобилния бранш, част от немската компания Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), у нас. „Тя премина под знака на достигнати цели и положителни резултати за Бер-Хелла Термоконтрол България. А тази равносметка е факт, благодарение на прекрасната екипна работа”, коментираха за Инженер.bg от ръководството на компанията. С постижения за BHTC започна и настоящата година, а повече за нейните многобройни инициативи в подкрепа на образованието можете да научите на „Стажове“ 2019.

 


По време на наградите Employer Branding през 2019 г. Бер-Хелла Термоконтрол си тръгна с два приза. Компанията бе отличена в категориите „HR стратегия на годината“ и „Работодател на годината“. „Тези награди са за целия прекрасен екип на BHTC България. Фактът, че BHTC бе откроена сред водещите финансови, банкови и софтуерни институции с дълга история, говори много за нас. Отличията са доказателство, че работим в правилната посока, като се опитваме да направим нашите служители щастливи и доволни”, коментираха от BHTC.

 


Но успехите за българската компания не спират дотук. Няколко дни по-късно Бер-Хелла Термоконтрол България получи приз за подкрепа на българското образование. Програмата на българското дружество „Подкрепа за развитие и успех“ бе номинирана в категорията „Инвеститор в знанието“ в 16-ото издание на „Годишните награди за отговорен бизнес“ на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Тя успя да се отличи сред останалите 111 проекта, кандидатствали в тазгодишното издание на престижния конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие в България. „От самото си стъпване на българския пазар през 2013 г. Бер-Хелла винаги се е стремяла да подкрепя образованието, културата и изкуствата у нас“, коментираха от BHTC.

 


Както знаем BHTC България активно подпомага дуалното обучение и образователната система като цяло, партнира си с различни гимназии и университети. И за никой няма да е изненада, че българското дружество ще стане част от осмото изложение „Стажове”.

 

Заповядайте на 16-ти април 2019 г. в Технически университет – София, за да посетите щанда на BHTC и да се срещнете с част от екипа на едно успешно българско дружество. Елате, за да чуете за стажантските ни програми и свободните работни места. Може би точно Вие ще станете част от успеха на BHTC и българския бизнес.

 

Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Бер-Хелла Термоконтрол

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com