Вентех запозна с решения за дезинфекция на води по време на Технофорум Търговище 2016

13.12.2016 г.3 мин.

Фирма Вентех, специалист в областта на инженеринга на дезинфекциращи инсталации и индустриално оборудване, взе участие в Технофорум Търговище 2016. Събитието се проведе през ноември в присъствието на експерти от ВиК сектора от цялата страна, както и на представители на фирми, предлагащи технически средства и цялостни решения за приложение в областта на водоснабдяването и канализацията, съобщиха за Инженер.bg от  Вентех. Изданието на Технофорум през т.г. се организира от Водоснабдяване и канализация – Търговище с подкрепата на КТМ Сервиз и Cappellotto. В рамките на форума различни компании демонстрират свои нови продукти и системни решения с възможно приложение във ВиК дружества.

 

„Фирма Вентех бе поканена и се включи за пореден път в ежегодния технически форум в Търговище. Запознахме аудиторията с цялостни решения и оборудване за дезинфекция на питейни води с течни и газообразни дезинфектанти“, коментира инж. Венелин Тенев, управител на дружеството.

 

„Представихме продуктовото портфолио на фирмата с приложение във ВиК сектора. Акцент в презентацията бе техника за измерване на различни параметри като остатъчен хлор във вода. Обърнахме специално внимание и на системите за автоматично регулиране на подаваната доза дезинфектанти“, поясни г-н Тенев. Той разказа и за системите за мониторинг и известяване в случай на аварийно изтичане на хлор-газ във въздуха.

 

На българския пазар Вентех е официален дистрибутор на водещи европейски производители и предлага обширно портфолио техника и технически изделия, сред което центробежни, мембранни пневматични, варелни и дозиращи помпи, бътерфлай клапи, дозиращи инсталации за дезинфекция на води, измервателни уреди и др. Фирмата сециализира своята дейност и в областта на инженерингови дейности, свързани с дезинфекцията за питейни и отпадъчни води, консултации и проектиране на технически системи.


 

Повече информация за Вентех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Вентех

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Вентех ЕООД
http://www.ventech.bg/