АкваКом Електроникс: Комплексна система на Pentair осигурява чиста вода за екологичния дом Bridge House в Лос Анджелис

14.09.2020 г.4 мин.

Разположена над естествен поток в Лос Анджелис, съвременната екологична къща, проектирана от архитекта Дан Брун, логично носи името Bridge House. Тя без усилие свързва животa вън и вътре, природата, града и дома, а басейнът и спа кътовете лесно превръщат животът в нея в безкрайна наслада, благодарение на автоматизация и интелигентни, енергийно ефективни системи. За управлението на водата в иновативния дом, архитектът си партнира с компанията Pentair, чиито технологии се грижат за интелигентната и устойчива употреба на водните ресурси. А още любопитни факти за проекта пред Инженер.bg споделиха от АкваКом Електроникс – партньор на Pentair у нас.

„С комплексните решения на Pentair, Bridge House ефективно управлява водата отвътре и отвън. По-добър вкус, по-мека кожа и коса, както и по-чисто пране, автоматизирани, енергийно-ефективни системи за пенлива чиста вода в басейна – всичко това е факт в екологичния дом, благодарение на разнообразното портфолио на Pentair“, заявиха от българското дружество.

Ето и резултатите:

В кухнята: Инсталация за обратна осмоза осигурява по-чиста вода с чудесен вкус за готвене и пиене, а благодарение на прецизната филтрация се получава искрящ, кристален лед. В допълнение се намалява употребата на пластмасови бутилки за вода, тъй като можете да си налеете направо от чешмата.

В банята и пералното помещение: Цялостната система за пречистване на водата намалява съдържанието на минерали и замърсявания, което води до по-мека кожа и коса, както и до по-чисти стени на душ кабината. Освен това, съдовете и прането са безупречни с минимум почистващи препарати, а животът на домакинските уреди е удължен.

Басейн и спа зона: Насладете се на Вашите басейн и спа център с по-малко химикали, безшумна работа, по-чиста вода и намалено потребление на енергия.

„С продуктите на Pentair премиум вода се доставя в целия дом, включително в мокрия бар в зоната за забавление. За подобен специален проект, нашите партньори са осигурили и специално, първокласно водно решение“, коментираха от АкваКом Електроникс.

„В Bridge House са внедрени: система за обратна осмоза, контролна система за басейна, отоплителна инсталация за басейна, включваща комбинация от дизелова и термопомпа в едно, енергийно-ефективна помпа за басейна, UV пречиствател, роботизирана почистваща единица, сензор за ниво, филтри, подводни LED светлини, канализационни помпи и др.“, коментираха в заключение от водещата българска инженерингова и търговска компания АкваКом Електроникс.

Bridge House е повече от впечатляваща! Вижте видеото и галерията от снимки долу!

Източник на снимковия материал: АкваКом Електроникс, Pentair

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

АкваКом Електроникс ЕООД
http://aquacombg.com/