БиблиотекаWaterTech 2019

ПроМинент впечатли водния бранш с нови предложения за обработка, дозиране и контрол на води по време на Water Tech

03.04.2019 г.4 мин.

Последните иновации във водния сектор бяха представени през март 2019 г. на специализираното изложение Water Tech. За поредна година под светлините на прожекторите се отличиха многобройните нови предложения на ПроМинент Унгария Клон София КЧТ, които впечатлиха специалистите в бранша с продукти и системи за водообработка, дозиране на химикали и контрол на качеството на водата. Ето какво видя екипът ни на щанда им в зала 4 на Интер Експо Център – София.„Представяме на българския пазар първите крачки на ProMinent в Индустрия 4.0, а именно системата DULCOnnex и в частност новите дозаторни помпи gamma X и gamma XL, оборудвани с допълнителното интерфейсно устройство DULCOnnect, което се свързва с интернет и позволява дистанционен мониторинг“, обявиха за Инженер.bg от българското дружество. Още една иновация в дозаторните инсталации от серията е смукателната гарнитура, благодарение на чийто обновен дизайн е възможно количеството химикал да се следи непрекъснато в реално време.


За дозиране и прехвърляне на абразивни течности от ПроМинент предложиха на вниманието на българските специалисти перисталтичните помпи Poyser.


Новости не липсваха и в областта на водообработката. Компанията анонсира новото поколение озон генератори OZVb, наследник на досегашната серия OZVа. „С капацитет до 70 g/h, тази гама е с изцяло обновена конструкция и модернизирано управление, основано на индустриален PLC и тъч панел. Озон генераторите на ProMinent намират приложение предимно в хранително-вкусовата промишленост и в бутилиращите инсталации“, разясниха от българската фирма.


Що се касае до дезинфекцията с хлор диоксид, ПроМинент представи системата Chorinsitu, която използва процеса електролиза, за да осигури безопасно и ефективно отстраняване на бактерии в т.ч. Легионела. „От гледна точка на безопасността, това е бъдещето в хлорирането. Решението е изключително подходящо за хотели и болници, като осигурява обеззаразяване и превенция от патогенни микроорганизми“, заявиха от компанията.


По време на участието си на Water Tech от ПроМинент акцентираха и на два варианта за измерване и контрол на параметрите на водата. Панелът Aegis II еразработен за приложение при охладителни кули. Splash Control Pro е подходящ за мониторинг на киселинност и съдържание на хлор в басейни, като функцията му се допълва от две дозаторни помпи – една за хлор и една за киселина, чрез която се регулира pH на водата“, уточниха в заключение от дружеството.Повече информация за ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ
http://www.prominent.bg

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019