БиблиотекаПанаир 2019

Русия ще е партньор на пловдивския Международен технически панаир през 2019 г.

17.07.2019 г.2 мин.

Русия ще бъде партньор на тазгодишния Международен технически панаир, който ще се проведе от 23 до 28 септември в гр. Пловдив, потвърдиха за Инженер.bg организаторите на изложението. Руската държава заема почетната четвърта позиция сред търговските партньори на Европейския съюз. Атрактивни за гостите на мащабния технически форум в Пловдив са новаторските високотехнологични решения, представени от руски фирми, университети и научни институти.

 

 

 

Според данни на Националния статистически институт износът на България към руската държава се е увеличил с 6.8%, а вносът – с 28.1% в първите три месеца на 2019 г. в сравнение с този период през изминалата година.

 

Съвместното сътрудничество на Международния панаир Пловдив с Русия може даоткрие нови перспективи в сферата на инвестициите, технологиите и търговията между двете страни. Предходното такова партньорство бе през 2011 г. и се превърна в основа за общи нови проекти.

 

През септември в града под тепетата ще пристигнат и представители от редица други чужди страни, които ще вземат участие в 75-ото издание на Международния технически панаир. Общият брой посетители на престижния форум се очаква да надхвърли 25 000 души.

 

Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019