БиблиотекаПанаир 2019

Специални предложения за изложителите на предстоящия Международен технически панаир 2019

15.07.2019 г.2 мин.

Тази есен Пловдив отново ще се превърне в център на иновации и последните тенденции в технологиите. И през 2019 г. градът ще бъде домакин на Международния технически панаир, който ще се проведе от 23 до 28 септември. „Събитието за пореден път събира на едно място представители на водещи български и международни компании от едни от най-бързо развиващите се технологични сектори, както и професионалисти от България и Европа“, заявиха за Инженер.bg организаторите.

 


На изложителите се предоставя възможност да се възползват от преференции, които включват участие в конкурси, намаление в цената на билетите за закупени над 20 бр., безплатен достъп до панаира за техните партньори и др.


Участниците в панаира имат шанса да се възползват и от богата палитра рекламни материали и комуникационни инструменти, които ще им позволят да промотират ефективно своите най-нови продукти и технологични решения.

 

Преференциите за изложители се допълват от възможност за създаване на щанд по модел, предложен от компанията и предоставяне на зони за представяне и демонстрация на продуктите.

 

Вижте повече за условията за участие ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019