БиблиотекаПанаир 2019

Най-голямата изложба на МТП „Машиностроене“ ще се фокусира върху Индустрия 4.0

23.08.2019 г.2 мин.

Предстоящият 75-и Международен технически панаир и тази година обещава да предложи вълнуваща и разнообразна програма на своите посетители. Форумът ще се проведе от 23 до 28 септември и отново ще се превърне в средище на съвременните инженерни решения и платформа за обмяна на професионални контакти. Ще има пет специализирани изложби, а традиционно „Машиностроене“ ще бъде най-мащабната от тях“, съобщиха за Инженер.bg от панаира.


 

В рамките на шестте панаирни дни, компаниите, развиващи своята дейност в областта на роботите, машиностроенето металургията и др. ще демонстрират своите най-нови постижения.

 

Организаторите на панаира споделиха още, че събитието ще постави специален фокус върху Индустрия 4.0. В рамките на изложбата ще се включат и фирми от аграрната индустрия, които ще представят последните тенденции в тази сфера.

 

Посетителите на специализираната изложба „Машиностроене“ могат да посетят Инженер.bg в Палата 13. Нашият екип ще ви очаква на щанд 13C10. Ще се радваме да ви разкажем за нашите информационни сайтове и креативни проекти, както и за най-новата ни платформа ДигиталнаИндустрия.bg, която предоставя информация за всичко ново в областта на Индустрия 4.0.

 

Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019