БиблиотекаПанаир 2019

Филтри за химическата промишленост представя Унистър по време на ЕНЕКО в рамките на МТП Пловдив 2019

23.09.2019 г.2 мин.


Фирма Унистър е сред участниците в 75-ия Международен технически панаир в Пловдив, който започна днес, 23 септември, и ще продължи до 28 септември 2019 г. Българската компания е тясноспециализирана в предоставянето на оборудване и филтри за химическата промишленост и ще бъде част от изложбата „Енеко“ в рамките на ежегодния технически форум. Всички заинтересовани могат да се запознаят с продуктовото портфолио на Унистър и със специалните решения, които дружеството предлага, на щанд F2 в палата 2.


„Фирма Унистър извършва проектиране, доставка и инсталиране на промишлени прахоуловители и вакуумни инсталации. За нас ще е удоволствие да се срещнем отново с всички гости на Техническия панаир и през 2019 г. Вярваме, че имаме с какво да изненадаме положително всеки експерт е бранша“, заявиха за Инженер.bg от компанията. В продуктовата гама на Унистър са включени:


 - Промишлени прахоуловители;

 - Системи за пневмотранспорт;

 - Промишлени прахосмукачки – стационарни и мобилни;

 - Филтър-преси;

 - Искрогасителни инсталации и системи за непрекъснато измерване на влага и тегло;

 - Вибросита и питатели.Компанията предоставя решения с приложение в минните технологии, хранително-вкусовата индустрия, химическите производства, енергийния сектор, рециклирането, добива на черни и цветни метали, производството на пластмаса, фармацевтиката и др.И тази година международната специализирана изложба ЕНЕКО представя новостите и очертава тенденциите в областта на енергетиката и екологията, химическата индустрия и водния сектор. Ако и вие искате да се „потопите“ в света на най-новите технологии, заповядайте на Международния технически панаир 2019. Там ще ви очакваме и ние, екипът на Инженер.bg!Източник на снимковия материал: Унистър, pixabay.com

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019