БиблиотекаПанаир 2019

Екипът на Фанук България очаква партньори, клиенти и приятели в палата 13 на панаирното градче

26.09.2016 г.3 мин.

От Фанук България, дъщерно дружество на Fanuc Europe Corporation у нас, съобщиха за Инженер.bg, че очакват своите партньори и клиенти на щанда на компанията  в Палата 13 на Международен технически панаир. От 26 септември до 1 октомври в град Пловдив, специалисти от екипа на Фанук са на разположение на посетителите на най-големия индустриален форум в България, за да отговорят на всеки въпрос, свързан с компанията, с най-новите й продукти, както и с тенденциите в развитието на промишлеността, един от двигателите на която в световен мащаб е компанията Fanuc.  Японският производител Fanuc е сред световните лидери в областта на индустриалната автоматизация и роботизацията. Представителството в България е и регионален център за държавите Румъния, България, Македония, Гърция, Албания и Кипър. Гостите на щанда на Фанук България ще имат възможността да се запознаят с технологични и продуктови решения от последно поколение.

 

Fanuc присъства на българския пазар повече от 35 години, като първият офис у нас е отворен през 1980 г. „До ден днешен продуктите ни се произвеждат само и единствено в Япония, което е гаранция за високото им качество и надеждност“, заявиха от Фанук България. Българският офис предлага цялата продуктова гама на Fanuc в трите продуктови направления на компанията, а именно: системи за ЦПУ, роботи и роботизирани машини.„Заповядайте на щанда ни в Палата 13 по време на Международен технически панаир, където сме подготвили за вас работещи стендове, демонстриращи  иновативността и функционалните възможности на предлаганите от нас решения“, заявиха в заключение от Фанук България.


Повече информация за Фанук България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Фанук България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ФАНУК България ЕООД
http://www.fanuc.bg/

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сградите

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019