БиблиотекаПанаир 2019

Какви са тенденциите в обработката на метал и машиностроенето ще разберем от Содибул по време на МТП 2019

20.09.2019 г.4 мин.


Содибул е компания, развиваща своята дейност в сферата на машиностроенето и металообработването. Тя предлага разнообразни продукти на водещи фирми от цял свят. „Тази година ще бъдем сред изложителите в Международния технически панаир (МТП) Пловдив. На щанд E5 в палата 13, посветена на панаирната изложба „Машиностроене“, ще презентираме най-новите предложения от нашето богато портфолио“, обявиха за Инженер.bg от Содибул.


 

На панаира ще можем да видим решенията на японската фирма Sodick – утвърдена в производството на ерозийни машини с ЦПУ, чийто официален вносител за България е Содибул. Сред новите модели, които са представени на нашия пазар, е прецизната нишкова ерозийна машина ALC400G, част от серията ALC на Sodick. „Съоръжението се отличава с висока скорост на рязане, повишена производителност, както и с по-добра прецизност и финишна обработка“, разказаха от Содибул.

 

Продуктите, които Sodick произвежда, се отличават с висока надеждност и са еталон за качество. Тези критерии се отнасят в пълна степен за ерозийната машина ALC400G на японския лидер в машиностроенето. Нейните свързани линейни двигателиса снабдени със стъклени скали по четирите оси – X, Y, U и V, на което се основават точната обработка и прецизността на позиционирането. Затова и решенията с марка Sodick имат гаранция за период от цели 10 години.

 

Интерес провокира и 3D принтерът за метални елементи OPM250L на Sodick, създаден в съзвучие с изискванията на Industry 4.0. Той съвместява в себе си металното лазерно синтероване и високоскоростното фрезоване. Принтерът позволява изготвяне на елементи от метал с отлично качество по отношение на точността и гладкостта на повърхнините.


 

„В панаирната седмица ще покажем на нашите гости актуални технически решения и на другите световни фирми, с които си партнираме“, заявиха още от българското дружество. Сред тях се нареждат утвърдени имена като Chen Hsong Europe, тайванската фирма за обработващи центри и CNC-машини Pinnacle Machine Tools и италианския лидер в производството на шприц машини Dega.

 

Ако сте любопитни да видите многообразието от продукти, както и да разберете повече за дейността на Содибул, то заповядайте на щанда на компанията в рамките на 75-ото издание на мащабния технически форум, който ще се проведе от 23 до 28 септември 2019 г. в гр. Пловдив.

 

Повече информация за Содибул ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: СодибулSodick

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Содибул ООД
http://www.sodibulbg.com/

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019