БиблиотекаПанаир 2019

Каква е ролята на роботите в индустрията? Разберете от екипа на БГ Роботи по време на МТП Пловдив

20.09.2019 г.4 мин.


 

 В кои отрасли на индустрията най-често се интегрират роботи, какви дейности могат да извършват те и какви са най-новите тенденции в роботизацията и автоматизацията на промишлените процеси можем да научим от фирма БГ Роботи (Витто ООД) по време на тазгодишния Международен технически панаир (МТП) в Пловдив. „Очакваме с нетърпение да се срещнем с нашите партньори и колеги, за да представим най-новите постижения в областта на интелигентните инженерни решения за внедряване в промишлеността, информираха за Инженер.bg от компанията.


 

Дейността на БГ Роботи е насочена към вноса, продажбата, поддръжката и сервиза на индустриалните роботи KUKA в България – нови и втора употреба. Фирмата организира и обучения за програмиране и работа с роботите.

 

KUKA е лидер в роботостроенето, като предлага модерни технически решения, гарантиращи висока прецизност и оптимизиращи времето за работа“, заявиха специалистите от БГ Роботи. „Новият модел KR QUANTEC например може да бъде адаптиран за изпълнение на разнообразни производствени процеси, при това само с натискане на един бутон. Освен това, той облекчава работниците, като се заема с изпълнението на дейности, които изискват тежки физически усилия“, поясниха още от българското дружество. Роботът KR QUANTEC е машина, която, благодарение на ниската си консумация на енергия, лесното пускане в употреба и по-малкия брой резервни части, води до осезаемо намаляване на експлоатационните разходи.

 

Както знаем, добрата синхронизация между хардуера и софтуера е важна за оптималната работа с новите технологии. Затова в редиците на предлаганите от БГ Роботи решения присъства и софтуерът Sprutcam, който служи за офлайн програмиране на промишлени роботи. „Софтуерният продукт прави възможно пълното разгръщане на функционалностите на роботизираната техника и по този начин повишава нейната добавена стойност в индустриалната сфера“, разказаха още от компанията.


 

Екипът на БГ Роботи отправя своята специална покана към посетителите на техническото изложение в Пловдив: „Заповядайте на МТП от 23 до 28 септември, където нашият екип ще ви запознае с любопитни подробности относно роботите и с перспективи за тяхното приложение в индустрията и ще отговори на всички ваши запитвания. Ще ни откриете на щанд 13G в изложбена палата 13“.

 

Повече информация за БГ Роботи, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: БГ Роботи, KUKA

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Витто ООД / БГ Роботи
http://bgrobots.com

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019