БиблиотекаПанаир 2019

Роботизирана клетка за заваряване и вертикален обработващ център Robodrill ще представи Фанук България

08.09.2014 г.2 мин.

Българският офис на водещия японски производител в областта на индустриалната автоматизация – Fanuc, ще вземе участие в Международния технически панаир – Пловдив. "В периода от 29 септември до 4 октомври, ще очакваме нашите клиенти на щанда на фирма РАИС в палата 13, място F3, за да им представим последните новости в основните ни продуктови групи”, съобщиха за Инженер.bg от Фанук България.

 

Сред продуктите, които гостите на най-мащабното техническо събитие у нас, ще имат възможност да видят са роботизирана клетка за заваряване и високоскоростен вертикален обработващ център Robodrill. „На щанда ще бъде монтиран и интерактивен дисплей, на който всеки наш гост ще може да се запознае с тенденциите в развитието на индустриалната автоматизация”, допълниха от Фанук България.

 

Акцент в участието на фирмата ще бъде и софтуерът Manual Guide I за програмиране на Shop Floor ниво, който ще бъде презентиран от инж. Валентин Тенев от Фанук България. „Този софтуер е инсталиран стандартно във всички машини на РАИС, както и в редица тайвански и корейски машини. Въпреки безспорните му преимущества, софтуерът все още не е добре познат у нас. Затова се обръщаме с покана, специалистите от областта да заповядат на щанда ни, за да могат да се убедят в качествата му”, категоричен бе г-н Тенев.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

РАИС ООД
http://www.rais-bg.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ФАНУК България ЕООД
http://www.fanuc.bg/

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сградите

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019