БиблиотекаПанаир 2019

Съвременни и практични решения от стомана и сплави за строителството ще предложи фирма Рапид в рамките на МТП

17.09.2019 г.4 мин.



И през 2019 г. фирма Рапид ще вземе участие в Международния технически панаир в Пловдив, за да представи атрактивни продукти, намиращи приложение в бита, индустрията и строителството. „Очакваме посетителите на панаира на изложбена площ XIII-22. В рамките на изложбата „Стройтех“ ще акцентираме върху обширната ни продуктова линия, която непрекъснато се стремим да обогатяваме. По време на техническия форум специалистите ще могат да се запознаят с дейността ни и да открият решения от стомана и сплави, подходящи както за външни пространства, така и за интериора“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.


 

Рапид е българска фирма, която вече повече от 25 години се занимава с доставката на различни типове специални стомани и сплави, добавъчни материали за заваряване, наваряване и спояване, мрежи и ламарини. Партньорската мрежа на Рапид включва доказани европейски производители. Именно колаборацията с успешни брандове е основна движеща сила за поддържане на устойчивост в развитието на дружеството.

 

Пример за успешно сътрудничество е съвместната ни работа с Perfo Linea – водещ чешки производител на просечноизтеглени листове. Наред с конвенционалните приложения, те са отлично средство за създаване на уникален облик на сгради, тераси, тавани и др.“, коментираха от Рапид. Продължителният експлоатационен период и липсата на корозия позволяват употребата на листовете и при конструкциите на производствени предприятия в химическата, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост. Модерната визия на продуктите на Perfo Linea и високата им издръжливост разширяват обхвата им на приложение – в транспортната индустрия, земеделието, за покритието на луксозни електронни устройства, в производството на вентилационни и противопожарни решетки, звукоизолиращи бариери,дори и за конструирането на пешеходни мостове.

 

Всички изделия, които предлагаме, се характеризират с високо качество и надеждност, но едновременно с това се стараем да предложим най-доброто и от естетическа гледна точка“, разказаха от Рапид. Сред решенията, с които компания се откроява сред конкурентите си на българския пазар, са и декоративните ламарини, които са предпочитани от клиентите, търсещи авангардни решения за облицовка на разнообразни обекти и помещения.


 

За да улови пулса на тенденциите в строителния сектор, Рапид разчита на своя експертен екип, който, зареден с творческа енергия, осигурява високо ниво на обслужване.

 

Нашата компания се отличава с бързина на доставките. Поддържането на складови наличности ни позволява да изпълняваме заявките на нашите клиенти в кратки срокове“, допълниха от дружеството.

 

Подробна информация за цялата палитра от продукти на българската фирма ще получите, ако посетите щанда на Рапид на Международния технически панаир в Пловдив в периода от 23 до 28 септември. Заповядайте!


Повече информация за Рапид ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!



Източник на снимковия материал: РапидPerfo Linea

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Рапид ЕООД / Фалко
www.rapid-valco.com

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019