БиблиотекаПанаир 2019

Костал Аутомотив България ще участва за втора поредна година в Международния технически панаир в Пловдив

30.08.2019 г.4 мин.

За втора поредна година Костал Аутомотив България ще вземе участие в Международния технически панаир в Пловдив. Очакваме посетителите на изложението на щанда ни, който ще е разположен в палата 3. Ще бъдем част от специализираната изложба Auto City Пловдив 2019“, съобщиха за Инженер.bg от компанията. След като миналата година участието на Костал Аутомотив България предизвика сериозен интерес, в рамките на 75-ото издание на техническия форум, от 23 до 28 септември 2019 г., компанията отново ще представи разнообразието от електронни и мехатронни елементи, които разработва и произвежда за повече от 5 млн. автомобила по целия свят.Костал България Аутомотив е част от структурата на международната група Kostal и присъства в страната от 2017 г. Клиенти на българската компания са някои от водещите световни автомобилни производители, сред които BMW, Porsche, Mercedes-Benz, Audi, Ford, Bentley, Lamborghini и др. „Костал Аутомотив България поддържа висок стандарт и качество на своите продукти и осъществява стриктно и обстойно тестване във всички етапи на разработване и производство на новите си продукти. Всичко това спомага за затвърждаване на лидерските позиции на компанията в областта на автомобилната индустрия“, посочиха от фирмата.


Дружеството активно работи за разширяване на производствения си капацитет. Така например, с наскоро откритото предприятие в гр. Пазарджик, което е с капацитет за производство на части за 9 млн. автомобила годишно, компанията осигурява близо 1200 нови работни места. Освен това, в стратегията на дружеството е заложено производственият екип в града да достигне 4000 служители през следващите две години.


Ако автомобилният бранш е ваше вдъхновение, проверете свободните работни позиции в Костал България Аутомотив.

 


Осигуряваме оптимални условия на труд и отлични възможности за развитие за нашите служители в модерна и конкурентна среда, а чрез организиране на редица обучения подпомагаме повишаването на техните професионални умения“, добавиха от технологичната компания.


Auto City Пловдив 2019 и тази година ще обедини и представи най-новите технологии на водещите производители в автомобилната индустрия. По време на събитието ще има и специално обособена Тест драйв зона, в която ще бъдат демонстрирани последните разработки на специализираните в областта компании.

 

Повече информация за Костал България Аутомотив ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материалКостал България АутомотивИнженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Костал България Аутомотив ЕООД
http://www.kostal.bg/a3/

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019