БиблиотекаПанаир 2019

Нова фейсбук игра „WAGO221 – моят избор“ и много изненади от ТП ВАГО Контакттехник на щанда на Ритбул

20.09.2018 г.4 мин.

По време на тазгодишното издание на Международен технически панаир - Пловдив, който ще се проведе в периода от 24 до 29 септември, ТП Ваго Контакттехник ще изненада своите клиенти с нова фейсбук игра „WAGO221 – моят избор“. „Всеки, който ни посети на щанда на нашия партньор - фирма Ритбул на 27 или 28 септември, в палата 13, изложбена площ Н2, и се включи в играта, ще има възможност да спечели страхотни награди“, съобщиха за Инженер.bg от ТП ВАГО Контакттехник.Условията за участие в играта са лесно изпълними. „Достатъчно е посетителят на щанда да се снима с клемата WAGO 221 orange hand и да сподели снимката с хаштаг #WAGO221MyChoice като коментар под официалния пост с условията на играта на официалната страница на ТП ВАГО Контакттехник във Фейсбук“, поясниха от ВАГО.


Пeчелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще бъдат обявени на 9-ти октомври 2018 г. на страницата на @WAGOBulgaria във Фейбсук.


С новото поколение свързващи клеми 221 WAGO успя да подобри функционалността на предходния модел от пуснатата преди години на пазара серия 222 и съществено да намали размера на клемите (б.ред. с 40% по малък обем), за да стане възможен монтажът им в тесни пространства. „Изключително тънките клеми WAGO 221 позволяват лесното им и бързо поставяне окабелени в монтажните кутии. Изпълнението им от прозрачна пластмаса дава възможност за визуален контрол на правилната позицията на проводниците, а затворените улеи на гнездата са гаранция за удобното и точно вкарване на проводника”, уточниха от ВАГО Контакттехник.По време на миналогодишното техническо изложение в Пловдив, посетителите на щанда на Ритбул имаха възможност да се запознаят с куфар за маркиращи принтери и куфар за свързващи клеми на WAGO, които служат за практично и бързо транспортиране на оборудването.


Тази година гостите на щанда на Ритбул ще могат да получат повече информация за най-новите предложения на водещия немски производител WAGO, сред които са редовите клеми TOPJOB® S, които се предлагат с лост, бутон или стандартно с отвор за отвертка. Други новости от WAGO са клеми за повърхностен монтаж на компоненти върху печатни платки от серията 2065, както и токови трансформатори със сертификат UL за измерване на тока и др.


Повече информация за ТП ВАГО Контакттехник, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности ибъдещитей планове за развитие от ТУК!


Повече информация за Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: ВАГО Контакттехник, WAGO

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сградите

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019