БиблиотекаПанаир 2019

Галика отново на МТП Пловдив! Вижте най-новите решения с швейцарска прецизност за машиностроенето

20.09.2019 г.4 мин.


Сред компаниите, които традиционно са част от участниците на Международния технически панаир (МТП) в Пловдив, е фирма Галика Българияклон на международната компания Galika AG – лидер в областта на производственото оборудване. „На 75-ото издание на техническия форум този септември отново ще представим най-новите технологични решения, които предлагаме. Екипът ни ще се радва да се срещне с гостите на изложението в палата 13, в която ще се проведе изложбата „Машиностроене“, съобщиха за Инженер.bg от дружеството.

 


Панаирът предоставя чудесни възможности да се срещнем с нашите колеги и клиенти, както и да положим основите на нови партньорства“, коментираха още от компанията.

 

Българският клон извършва услуги по продажба на машини за индустриално и инструментално производство, заедно с доставка, монтаж и обучение. Освен на комплексната си дейност, пазарните си успехи Галика България дължи и на сътрудничеството с утвърдени производители на измервателни и металообработващи машини.

 

Галика България е от компаниите, които разчитат на дългогодишни традиции и винаги съумяват да бъдат в крак с тенденциите, предлагайки новаторски решения. По време на миналогодишното издание на МТП фирмата продължи линията на иновациите. През 2018 г. Галика България привлече интереса на множество посетители с представянето на модерна технология за прецизно рязане с водна струя, дело на швейцарската фирма Microwaterjet. „Съчетанието на високо налягане водна струя с фин пясък осигурява отлична точност при рязане. Технологията е много подходяща за приложения, при които се изисква голяма прецизност, например в медицината, часовникарската индустрия и др.“, обясниха от екипа на Галика България.


 

На миналогодишния форум не по-малък интерес предизвикаха и филтрите MannFilter H 15 за EDM машини на немската фирмаMann+Hummel. С тях се постига оптимална степен на филтрация, те повишават производителността и надеждността на ерозийните процеси.

 

Очакваме ви на МТП в Пловдив от 23 до 28 септември 2019 г. Нашите представители ще бъдат на разположение на посетителите на панаира, за да разкажат повече за новите попълнения в портфолиото ни, както и за актуалните и бъдещите ни проекти, заявиха в заключение от Галика България.

 

Повече информация за Галика - клон АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Галика България, Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Галика - клон АД
http://www.galika.com/welcome.bg.php

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019