БиблиотекаПанаир 2019

Водещи технологични компании събира Международният технически панаир в Пловдив тази есен

16.07.2019 г.2 мин.

От 23 до 28 септември 2019 г. ще се проведе 75-ото издание на Международния технически панаир в Европейската столица на културата за 2019 г. – Пловдив. Събитието е едно от най-мащабните технологични изложения на Балканите. „И тази година по време на събитието посетителите ще имат възможност да се запознаят с последните тенденции в техническите индустрии, а компаниите ще демонстрират своите най-нови продукти и иновативни технологии“, съобщиха за Инженер.bg организаторите.Традиционно изложението събира на едно място водещи български и международни производители и дистрибутори от автомобилната индустрия, електрониката, електротехниката, роботиката, машиностроенето, химическата промишленост, информационните технологии, строителството и др.


В миналогодишното издание на Международния технически панаир участие взеха 586 фирми от 34 държави. Изложението предизвика сериозен интерес и бе посетено от над 26 000 специалисти. Организирани бяха и 25 съпътстващи инициативи. Конкурси за иновативен продукт, за дизайн и единственият по рода си конкурс за панаирен плакат, форуми и конференции с международно участие бяха само част от събитията в програмата.


И тази година се очаква в изложението да вземат участие десетки компании от страната и чужбина.


Инженер.bg отново ще проследи случващото се по време на панаира и ще представи на вашето внимание най-интересните акценти от събитието.


Очаквайте скоро повече информация на специалната страница на нашия сайт!


Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019