БиблиотекаПанаир 2019

Панаирният комплекс в Пловдив – мащабен и многофункционален

04.09.2019 г.2 мин.


Септември настъпи и остават едва няколко седмици до началото на Международния технически панаир (МТП), който се провежда в рамките на Международен панаир Пловдив. Тазгодишното 75-о издание на престижния форум за технологии ще се състои в периода от 23 до 28 септември, а множество фирми вече са заявили своето участие. „Панаирът е сред най-големите технологични събития. Той се завръща с нова концепция, която цели да организира панаирното пространство, обособявайки тематични и демонстрационни зони. В тях изложителите ще могат да направят възможно най-ефективно представяне на своите продукти“, съобщиха за Инжнер.bg организаторите.


 

Всяка година панаирът обединява стотици български и чуждестранни компании от страната и чужбина, което е възможно благодарение на обширния и панаирен комплекс. Той е с обща площ от 352 000 m2 и предлага съвременно техническо оборудване и разнообразни мултифункционални пространства. Разполага още със зали за специални събития, места за реклама, офиси, складови помещения, пет паркови площи и паркинг.

 

Общо 11 са изложбените пространства на открито, които са подходящи за съпътстващите МТП специализирани изложби, в които компаниите представят мащабни съоръжения, както и за Тест драйв зоната по време на автомобилната изложба „Аутосити“.

 

Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019