БиблиотекаПанаир 2019

Онлайн порталът b2portal – активен помощник на участниците в Международния технически панаир Пловдив

30.07.2018 г.3 мин.

Онлайн порталът на изложителя b2portal е специално замислен да осигури достъп до полезна информация за случващото се около поредното издание на Международния технически панаир Пловдив. „С негова помощ всеки изложител, съизложител или подизложител ще получава постоянен достъп до полезна за него информация, свързана с участието му. Например той ще може да проследи кои от поканените от него партньори са посетили проявата”, информираха за Инженер.bg организаторите на събитието – Международен панаир Пловдив.


 

Единственото изискване, за да може да бъде ползван порталът, е участникът да бъде предварително регистриран в информационната система на техническото изложение. „Предимствата за регистриралите се участници не са малко. Например те могат да поканят свои партньори да посетят проявата, като използват предварително подготвена покана за посетители и система за генериране на кодове за регистрация на посетители“, поясниха домакините.

 

С помощта на портала b2portal изложителят може да види и кои от поканените от него партньори са се отзовали и са посетили проявата. Също така, чрез него изложителите имат пълен достъп до всички възможности на онлайн каталога, без да е необходима допълнителна регистрация. „Онлайн каталогът заедно с информационната система са активни не само преди панаира, но и по време на цялото изложение“, отбелязаха от Международен панаир Пловдив.

 

Достъпът до онлайн портала се осъществява посредством уникален 15-цифрен код, който регистрираният изложител получава на посочен от него имейл. Кодът важи само за конкретната проява. „За да може да се ползват предимствата на портала b2portal, при регистрацията в информационната система е важно да е предоставена валидна и актуална електронна поща”, предупреждават организаторите на форума. Активността на онлайн портала за изложители е 12 месеца. 


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019