БиблиотекаПанаир 2019

Какво видяхме на Международния технически панаир Пловдив през 2018 г.?

25.07.2019 г.2 мин.

Общо 586 изложители от 34 страни се включиха в 74-ото издание на Международния технически панаир в гр. Пловдив. Събитието се проведе от 24 до 29 септември 2018 г. „Панаирът привлече над 26 000 посетители. В рамките на форума се проведоха 11 специализирани изложби, в които бяха демонстрирани най-новите технологични решения в някои от най-динамичните инженерни области. Едно от най-атрактивните събития бе Auto City Пловдив, по време на което посетителите на панаира имаха шанс да се докоснат до последните модели на водещи автомобилни производители“, съобщиха за Инженер.bg организаторите от Международен панаир Пловдив.

 

 

Друга инициатива, която прикова вниманието на изложението бе изложбата „Стройтех“. Тя представи голямо разнообразие от иновативни машини и оборудване в сферата на строителството. Бе обособена и специална зона за демонстрации, която също провокира интереса на посетителите.

 

 

Съпътстващата програма включваше и редица конференции, конкурси и семинари. По време на миналогодишното издание на панаира организаторите отчетоха по-засилено присъствие на чуждестранни фирми, както и на изложители, участващи за първи път в международния форум. Акцент на изданието на панаира миналата година бе и груповото участие на ирански технологични компании. Бъдещи планове за сътрудничество бяха очертани между двете страни в редица икономически отрасли.

 

 

Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019