БиблиотекаПанаир 2019

Международен технически панаир Пловдив – 75 години място за среща на технологичните иновации

15.07.2019 г.2 мин.

Международният технически панаир (МТП) Пловдив е събитие със 75-годишна традиция, което тази година ще се проведе в рамките на седмицата от 23 до 28 септември. Панаирът е платформа за атрактивно представяне на най-новите постижения на стотици компании от някои от най-динамично развиващите се икономически отрасли. „Всяка година бизнес форумът среща лидерите в технологичните сфери от България и света с професионална публика“, заявиха за Инженер.bg от МТП Пловдив.

 

 

Събитието се провежда на площ от 352 000 m2, върху която са обособени редица демонстрационни и рекламни пространства, зали за събития, зони на открито, пространства за отдих и др.

 

През изминалото издание бизнес форумът е бил посетен от 26 000 души. „През 2018 г. отчетохме засилване на интереса към техническото изложение от страна на млади хора, както и по-голямо присъствие на изложители и посетители от чужбина“, информираха от панаира. Като главна цел на посещенията на изложението през 2018 г. организаторите посочват ориентирането в новите тенденции.

 

Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019