БиблиотекаПанаир 2019

Един от посетителите на МТП-Пловдив 2018 ще си тръгне с чисто нов лек автомобил по избор

28.09.2018 г.3 мин.

Посетителят, изтеглил печелившия билет на Ауто сити Пловдив 2018, ще има възможност да направи своя избор между 7 атрактивни модела автомобила. Специализираната изложба, чийто партньор е банка ДСК, ще бъде отворена до 29 септември т.г., в рамките на Международния технически панаир Пловдив. „Всичките седем автомобила, измежду които ще избира победителя, съчетават комфорт, модерни системи за сигурност на пътя и улесняване на шофирането”, информираха за Инженер.bg организаторите на МТП-Пловдив.


 

Отличителни белези на Citroen C3 Feel са двигателят PureTech 82, Airbump оборудване, екстри като цветен покрив, фарове за мъгла, автоматичен климатик и система за разпознаване на пътните знаци.

 

Фразата „голямо забавление в малък размер” характеризира Honda Jazz. Автомобилът съчетава класическия силует на  Jazz с ново лице и стил, с по-изискан  дизайн и по-атрактивно вътрешно пространство.


 

Хечбекът Hyundai i20 предлага сигурност на високотехнологично ниво, съвременни възможности за комуникация и свеж въздух в купето.

 

Новият  Seat  Ibiza 212 разполага с Media System Colour с цветен сензорен екран от 6.5 инча, Bluetooth,  мултиколизионна спирачка Front Assist, 15-инчови  стоманени джанти и различни обезопасяващи системи.


 

Друг модел, предоставен за наградата по избор на Ауто сити Пловдив 2018 е комфортният Skoda Rapid Spaceback, който със своето удължено хечбек купе наподобява динамично комби, а мощният KUV Mahindra с нисък разход на гориво, е луксозен модел на достъпна цена. Кандидат за връчване за награда на изложбата е и бестселърът на руския производител „АутоВАЗ“ - „Лада Веста“, чиито плюсове са дизайнът, габаритите, красивият и просторен салон, устойчивостта,  лесното управление, оборудването и цената.


 

Името на новия собственик на автомобил от една от изброените марки ще стане известно през последния ден на Международния технически панаир, когато бъдат отворени урните с анкетните карти на посетителите. „С билета си за изложението посетителите могат да посетят освен Ауто сити Пловдив, още 9 изложби и да се запознаят с последните технологии, машини и решения от света на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния сектор, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, транспорта и автосервизното оборудване, машиностроенето, строителството, химическата и минната промишленост“, припомниха от администрацията на панаира.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Международен панаир Пловдив

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сгради, киберсигурност

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

Медицинска техника

Библиотека

Софтуер за индустрията и строителството

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019