TESY – водещ производител на електрически бойлери и отоплителни уреди в Европа

18.01.2019 г.6 мин.

In Romanian   In SerbianМарката TESY е добре позната на българския пазар. Зад нея стои една от утвърдените български компании, която успя за четвърт век да се наложи като водещ европейски производител на битови електроуреди за отопление и горещо водоснабдяване. „Стремежът на Теси ООД е да повишава стандарта в бранша и да се докаже като глобален лидер в иновациите и създаването на модерни решения за топлина и комфорт. Ние използваме най-съвременните технологии, за да постигнем максимална функционалност на нашите уреди и да предоставим на клиентите си модерен и изискан дизайн“, коментираха за Инженер.bg от TESY.Началото на фирмената история е поставено със създаването на търговската компания Фикосота. Две години по-късно тя се разширява с производствената структура ТЕрмоСИстем (ТЕСИ) и на пазара се появяват първите електрически бойлери и радиатори с марката TESY. В средата на 90-те години дружеството внедрява технологична линия за маслени радиатори и започва тяхното производство, а компанията открива първите си задгранични представителства в Москва и Киев.Стремежът към иновации на компанията води до разработването на четири патента, които печелят лоялността на клиентите и признанието на света. Днес портфолиото на TESY включва три основни категории: „Електрически бойлери“, „Отопление и грижа за въздуха“ и „Бойлери с индиректно загряване“. В продуктовата гама от електроуреди са включени както обемни електрически бойлери, така и малолитражни и проточни такива, а в категория Отопление и грижа за въздуха компанията може да се похвали с голямо разнообразие от електрически панелни конквектори, маслени радиатори, отоплители за баня и отскоро пусната на пазара гама за грижа за въздуха,  в която са включени аспиратори, пречистватели и обезвлажнители на въздух.


 

През 2016 г. TESY откри нов завод и с това се превърна в четвъртия най-голям производител в Европа на електрически бойлери с капацитет от 1.2 милиона бойлера годишно. Днес тя има представителства в 5 държави и реализира продукцията си в 54 страни на 4 континента, а персоналът й наброява повече от 800 човека. 


Съвместната работа на TESY и италианско дизайнерско студио води до създаването на емблематични серии електрически бойлери, сред които и BiLight, която се превръща в най-търсения продукт на TESY. През 2016 г. TESY патентова решението си PISTON Effect, което осигурява повече топла вода на потребителите. С появата на последното поколение електрически бойлери на TESY – серията Modeco, фирмата отговаря на най-съвременните изисквания за енергийно ефективни уреди и формира тенденциите в бранша. Последователната политика на TESY за внедряване на иновации доведе и до създаването на електрически бойлер с управление през Интернет – Modeco Cloud, който допълва гамата от смарт изделия TESY Cloud.

  

 

Като компания, чиято главна цел е да създава иновативни решения чрез екип от високо квалифицирани и мотивирани специалисти, TESY има свой Център за изследване и обучение. Той е създаден през 2017 г. и в него се извършват проучвания, технически анализи и сертификационни тестове на електрически обемни и проточни бойлери. Модерната лаборатория и залата за обучение и презентации е място, където се провеждат демонстрации и обучение на служители и партньори на дружеството. „За нас е важно да насърчаваме вдъхновението, заряда и енергията в нашите служители, за да се генерират идеи за следващи стъпки в иновативното развитие на компанията и в изграждането на доверие и дългосрочни партньорски отношения. Ние търсим и сме отворени точно към тези хора, които искат да творят, да се обучават и да мечтаят. Цялата концепция на проекта е към създаване на партньорства, споделяне и дискусии, в т.ч. и концепцията на интериорния дизайн, който е в стил „отворен кашон“, и в който всеки ще може да надникне и да се запознае с работата на TESY“, коментираха в заключение от TESY.


 

Повече информация за Теси ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Теси ООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/