BHTC бе пресертифицирана за системите по „Здраве и безопасност при работа“ и „Опазване на околната среда“

14.11.2019 г.4 мин.

    

 

BHTC България бе пресертифицирана за интегрираните в завода на компанията системи по „Здраве и безопасност при работа (ISO 45001:2018)“ и „Опазване на околната среда (ISO 14001:2015)“ (HSEIMS). „Сертификатите бяха връчени на управителя на дружеството г-н Мартин Ниланд от г-н Кирил Кехайов – управител на сертифициращата компания AQ Cert, и управляващия директор на Органа за сертификация на системи за управление (ОССУ) към AQ Cert г-н Борис Стоянов по време на официална церемония, която се проведе в базата на BHTC България в Божурище“, разказаха за Инженер.bg от производствената компания.„Сертификатите са стимул да продължаваме с още по-голяма упоритост да се развиваме и да постигаме целите си в тези направления. Щастлив съм, че общите усилия и екипната ни работа се увенчаха с успех. Това нямаше да бъде възможно без подкрепата на г-н Ниланд, мениджърите на отделите и всички наши колеги. През следващата година си поставяме още по-високи цели, защото вярваме, че екипът ни може да постигне всичко!“, заяви по време на церемонията д-р инж. Павел Делчев – мениджър на Интегрираната система HSEIMS и експерт „Безопасни и здравословни условия за работа“ (БЗР) и „Опазване на околната среда“ (ООС).


Работата по изпълнението на стандартите от интегрираната система HSEIMS включва осигуряване на безопасни и здравословни условия за работа, опазване на околната среда, обучения и засилване на личната отговорност по отношение на тези аспекти, както и предотвратяване на свързани с работата наранявания и заболявания.„Постоянното подобряване опазването на околната среда чрез управление на отпадъците, на въздействията върху въздуха с помощта на периодичен мониторинг и поддръжка на съоръженията също е част от тези стандарти. Към тях трябва да добавим и контролираното потреблението на електроенергия, газ и азот, както и повторното използване и рециклиране на генерираните отпадъци“, посочиха още от BHTC България.


„BHTC е възприела опазването на околната среда на територията в близост до производствената си база като неизменна част от своята стратегия за развитие и по този начин потвърждава позициите си на отговорна компания“, заявиха в заключение от дружеството.


Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Бер-Хелла Термоконтрол

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com