BHTC променя начина, по който общуваме с автомобила. Разберете как по време на „Дни на кариерата“

14.10.2019 г.4 мин.

In Macedonian

 

Утвърденият немски производител на електроника за автомобилната индустрия Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) взе участие на престижното изложение IAA 2019 в гр. Франкфурт, Германия. На него BHTC представи разработената съвместно с технологичната компания Dimenco интерактивна автомобилна конзола с 3D дисплей, която използва технологията „симулирана реалност“. Откритието променя начина, по който човек взаимодейства с технологиите, анонсираха за Инженер.bg от BHTC България.

 

 

Иновацията използва Lightfield технология, благодарение на която водачите ще виждат по-бързо важната информация, което ще подобри преживяването по време на шофиране. Сигналите ще „изскачат“ визуално пред самия дисплей, като така е по-малко вероятно да бъдат игнорирани, с което се повишава и сигурността от използваните досега HUD (бел. ред. Head-up Display). 12.3-инчовият централен информационен дисплей (CID) е с изключително висока резолюция. Конкурентно предимство на устройството е патентованата технология, която позволява превключване между 2D и 3D режим. Също така тя включва последните разработки в сферата на технологиите за следене на очите.

 

Ние от BHTC постоянно сме в търсене на нови технологии и партньори, носещи потенциала да променят заедно с нас из основи бъдещето на интериора на автомобилите. Колаборацията ни с компаниите Dimencos и Ultrahaptics даде своя резултат – по-сигурно пътуване, което да се превърне в още по-приятно и вълнуващо изживяване“, коментира г-н Александър Валдейер (Alexander Waldeyer), ръководител „Маркетинг и технологичен скаутинг“ в BHTC.


 

Не по-малко амбициозни и иновативни са и технологиите, разработвани от висококвалифицирания екип на българското дружество на немския производител. У нас компанията присъства с развоен център и промишлена база, които са център за създаване на редица новаторски решения за електроника за климатични системи в автомобилния бранш.

 

Ако сте студенти или прохождащи специалисти в областта на автомобилостроенето и сте любопитни да научите какъв е пътят за успешната кариера в този бранш, от BHTC България имат отговорите за вас. На 15 и 16 октомври 2019 г. дружеството ще вземе участие в традиционния HR форум „Дни на кариерата“. „На щанда на фирмата, който ще бъде разположен в 12-и блок на Технически университет – София, ще ви посрещне екипът на BHTC България, който с радост ще ви разкаже за шансовете за кариерно развитие, които ще получите в една от водещите в света фирми в автомобилната индустрия“, заявиха от компанията.

 

Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Бер-Хелла Термоконтрол, BHTC, Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com