До 15% повече топла вода със серията иновативни бойлери BiLight на TESY

26.11.2019 г.4 мин.

In Romanian

 

 

Водещият български производител на електрически бойлери и отоплителни уреди за дома TESY представя на пазара у нас новата серия бойлери BiLight. Иновативната гама включва разнообразни стилни уреди за вертикален и хоризонтален монтаж, както и модели със серпентина за тесни пространства, отговарящи на изискванията на всеки клиент. „Новият дизайн и патентованата конструкция на струйника, изработен от неръждаема стомана, управляват смесването на студената и топлата вода чрез т.нар. „piston effect“. Това осигурява на потребителите до 15% повече топла вода“, информираха за Инженер.bg от TESY.

 

 

Българският производител разработва бойлерите от серията BiLight в съответствие с най-високите европейски стандарти за безопасност и строгите изисквания за качество. В резултат на премахването на термовръзката между водосъдържателя и монтажната планка на уредите, специалистите от компанията успяват да постигнат до 16% по-ниски енергийни загуби.

 

 

Бойлерите BiLight са оборудвани с ключ с два работни режима („затопляне“ и „готов за употреба“), които се визуализират с промяна на цвета на светлинен индикатор. Потребителите могат да избират ниво на комфорт от 40, 55 и 70 °C, както и опция „против замръзване“ на уреда.

 

 

„В основата на бойлерите е монтиран механичен терморегулатор, позволяващ плавна настройка на температурата. Степените са отбелязани с релефни точки, които улесняват използването на уреда от незрящи или възрастни хора“, обясниха от доказаната българска фирма.

 

Модели бойлери от серията BiLight:

 

 - BiLight Slim: Вертикални модели, подходящи за монтаж в тесни пространства, благодарение на малкия си диаметър от 38 cm;

 - BiLight за хоризонтален монтаж: Този тип бойлери осигуряват повече пространство в помещението и позволяват монтаж в ниши и над врата. В уредите са внедрени всички съвременни разработки и технологични иновации на TESY;

 - BiLight със серпентина: Електрически бойлери с вграден високоефективен топлообменник – серпентина с повишена мощност. Уредите са рационално решение за свързване към централна или друг вид отоплителна инсталация, позволяващи използването на алтернативни източници на топлинна енергия, като соларни системи, газови и пелетни котли и др.

 

Заводите на TESY се намират в градовете Шумен и Смядово, където компанията непрекъснато се развива в посока увеличаване на производствения капацитет и реализиране на нови продуктови линии. За целта тя не спира да инвестира в своя екип от висококвалифицирани служители и да обявява свободни работни позиции за машинни оператори, електротехници и ОВК инженери.

 

Ако и вие сте специалист в областта на инженерните технологии, търсещ възможност за професионално развитие в утвърдена европейска компания, то проверете какви са актуалните възможности за работа в TESY.

 

Повече информация за Теси ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg. Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Теси ООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/