Шесто поколение климатични решения DVM S на Samsung е вече на пазара с подобрени параметри и изкуствен интелект

04.05.2021 г.3 мин.

От април 2021 г. на пазара е шестото поколение климатични системи DVM на Samsung. „DVM S2 е интелигентно решение, което позволява едновременно отопление и охлаждане. Сега климатичната система е с подобрени параметри за още по-високи енергийна ефективност и комфорт“, обявиха за Инженер.bg от българския офис на дружеството на Samsung, специализирано в климатичната техника – Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE).

От SEACE анонсираха подобрената версия на DVM S по време на мащабното си дигитално събитие Climate Solutions Day, което се проведе на 21 януари 2021 г. В рамките на онлайн конференцията от глобалния технологичен лидер коментираха основните фактори, които влияят на ОВК индустрията в момента, а именно: големият локдаун, Зелената сделка на Европа и новото поколение потребители.

„Милениалите са новите потребители на климатична техника. А те искат по-екологични решения, по-здравословна среда и по-умни технологии. Именно в отговор на тези търсения са разработени последните иновации на SEACE, една от които е DVM S2. Системата предлага най-добрата в класа си сезонна енергийна ефективност, като използва изкуствен интелект, за да оптимизира климатизацията в различни помещения. По този начин се увеличава ефективността, без да се прави компромис с комфорта“, подчертаха от SEACE.

Ето и останалите предимства на DVM S2:

  • Оптимизиран процес на инсталиране и по-лесна поддръжка;
  • По-тих външен блок, благодарение на сериозното намаляване на шума;
  • Лесен избор на вътрешни тела.

DVM S2 е израз на приноса на Samsung към декларираната цел на Европейския съюз да се превърне в икономика с нулево въздействие до 2050 г., предлагайки все по-нискоенергийни решения.

Може това в каре: Научете повече за DVM S: вижте как системата намира приложение в знаковия хотел Divine Lorraine във Филаделфия и в престижния японски ресторант Nobu.

Източник на снимковия материал: Samsung Electronics Air Conditioning Europe   

Тагове: Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE), ОВК

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE)
http://www.samsung.com/bg/business/business-products/system-air-conditioner