Поеми глътка кристално чист въздух с LG PuriCare от Интерметал

13.11.2019 г.4 мин.


Едно от най-важните неща, определящи доброто качеството на живот, е чистият въздух. В съвременните урбанизирани територии, които обитаваме, неговият състав не винаги е достатъчно благоприятен и често търсим начин да прекараме повече време сред природата. Работата и социалният ни живот от друга страна са обвързани с големия град и това ограничава възможността ни да се наслаждаваме на чистия въздух в планината или на вилата за дълъг период от време. LG имат решение за този проблем, което осигурява безброй глътки свеж въздух директно в дома или офиса, и то се нарича PuriCare. Ето какво научи Инженер.bg за иновативния уред от фирма Интерметал, която предлага продукти на LG на българския пазар. 

 

 

LG PuriCare осигурява чист като кристал въздух

 

LG PuriCare е мощен въздухопречиствател, който се грижи за качеството на въздуха в дома и офиса с уникална система за пречистване на 360º. Тя абсорбира замърсители и доставя чист въздух до всяко кътче в помещението, независимо къде е поставен уредът.

 

С помоща на Clean Booster функцията си, горната част на устройството се изправя и върти в две посоки, като разпръсква чист въздух на 7.5 m. Така той достига и до най-отдалечената зона в помещението, а работният му диапазон може да обхване площ до 91 m2.

 

LG PuriCare осигурява 6-степенна филтрация за тотална защита. Въздухът в помещението преминава през 360º филтрираща система с два филтъра, която има 6 степени на пречистване на фини прахови частици и лоши миризми. 

 

 

Разположен на две нива с грижа за най-малките

 

Светът на малките деца е коренно различен от този на възрастните. Поради тази причина 360-градусови филтри са разположен на две нива, за да бъде уредът максимално ефективен и да пречиства въздуха на лазещите бебета и малките деца. Те постоянно играят по пода, където обикновено концентрацията на твърди фракции е най-голяма.

 

Филтърът на LG PuriCare успява да улови прахови частици с приблизителен размер от 0 до 2.5 μm. 

 

 

Умен дисплей, кръгъл дизайн и Smart ThinQ функция

 

PuriCare показва концентрацията на фини прахови частици и миризми в цветове и цифри. Това дава лесно достъпна и много прецизна информация. Чрез светлинни сигнали, цветът на панела се променя в зависимост от качеството на чистия въздух.

 

„Smart ThinQ функцията осигурява лесен достъп, контрол и управление на всички функционалности от всяка точка, а изчистеният дизайн е решен в перфектен кръг. Отворите за въздух от тип снежинки придават модерен вид на продукта и внасят стил в пространството“, коментираха в заключение от фирма Интерметал. 

 

 

Повече информация за Интерметал ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Интерметал, LG

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Интерметал ООД
http://intermetal.bg/