Електрическите бойлери Modeco Cloud на TESY – контрол по всяко време и от всяко място

05.03.2019 г.6 мин.

In Romanian   In SerbianБългарската марка TESY е символ за иновативни, надеждни и дълготрайни уреди. Сред най-новите разработки на TESY са електрическите бойлери Modeco Cloud – част от продуктовата гама TESY Cloud. „Уредите се отличават с модерен дизайн, както и с най-съвременните технологични иновации, които съчетават в себе си енергоспестяващи решения, облачна технология и отговарят на най-строгите изисквания за сигурност“, коментираха за Инженер.bg от Теси ООД.Използването на електроуреди от гамата TESY Cloud дава редица предимства на потребителите:

  •  - Лесно и интуитивно включване и управление на уредите;

  •  - Ниски разходи за електроенергия в резултат на тяхното правилно програмиране и управление;

  •  - Възможност за групиране на уредите, например „Електрически бойлери“ или „Електрически конвектори“.


„Продуктите от тази серия удовлетворяват много потребности, като подобряват качеството на живот. Те сами предлагат решения. Голяма част от визията на TESY за бъдещето са конкретни стратегии и иновации в областите, в които компанията е лидер и разполага с иновативни технологии. Една от тези области е IoT (Интернет на нещата), която осигурява технически решения за дистанционно управление на електроуредите и нови функционални възможности“, коментираха от Теси.


Дистанционното управление на електрическите бойлери Modeco Cloud се реализира на базата на IoT. „Тази технология използва облачен сървър за комуникация между уреда и мобилното приложение. Дистанционното управление през облак дава възможност за избягване на допълнително оборудване от вида на контролерите за интелигентни домове. Цялата комуникация се извършва през домашната Wi-Fi мрежа с достъп до интернет“, обясниха от TESY.

 

Електрическите бойлери са лесни за управление и мониторинг през мобилното приложение tesyCloud или интернет браузър, независимо къде се намирате. Продуктовата гама Modeco Cloud включва електрически бойлери с обем от 50 до 100 литра с енергиен клас В, най-високият възможен клас за електрически бойлери с такъв обем, съгласно Делегирания регламент 812/2013 на Европейската комисия.

 

 

Работа на бойлерите в иновативния ECO SMART режим


Бойлерите Modeco Cloud поддържат иновативната функция ECO Smart, чрез която създават собствен алгоритъм на работа, гарантирайки намаляване на разходите за енергия и запазване на комфорта при употреба.

 

След като бъде избран режимът ECO Smart, в рамките на седмица уредът изучава потребителските навици и изработва сам седмична програма, осигурявайки нужното количество вода, когато има нужда от такава. По този начин се намалява сметката за електричество. Посредством вградения индикатор пък температурата на водата може да се следи във всеки един момент.

 

Модели електрически бойлери Modeco Cloud

 

Modeco Ceramic

Електрическите бойлери от гамата Modeco Ceramic са адаптирани за работа в райони с твърда и агресивна вода. Вграденият сух керамичен нагревател, защитен от метален корпус със стъклокерамично покритие, осигурява безшумна работа, дълготраен живот и надеждна защита срещу котлен камък.

 

Modeco Classic

Вертикалните бойлери от серията Modeco Classic са последно поколение уреди, които съвместяват всички технологични и продуктови иновации, разработени от TESY, по отношение на енергийна ефективност, безпроблемна и дългогодишна работа на уреда.


 

Modeco Classic хоризонтални

Хоризонталните модели от серията Modeco Classic позволяват да се спести място в помещението и уредът да се монтира в ниша или над врата. Уредите включват всички съвременни технологични иновации на TESY.

 

Modeco Classic със серпентина

Електрическите бойлери от серията Modeco Classic с вградена серпентина са високоефективно решение за оползотворяване на алтернативни източници на топлинна енергия, като слънчеви топлинни колектори, газови котли и такива на твърдо гориво.

 

Искате ли да станете част от дръзновения екип на Теси, да имате шанса да ви обучават най-добрите специалисти и възможността да създавате технически решения на „гребена на вълната“ в техниката? Да! Тогава не се колебайте, а проверете какви са свободните работни позиции в компанията.

 

Повече информация за Теси ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Теси

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/