Wilo проведе онлайн традиционната си пресконференция преди старта на ISH и разходи зрителите из дигиталната си фабрика

23.03.2021 г.3 мин.

На 22 март 2021 г. стартира виртуалното издание на ISH – водещо международно изложение за ОВК и ВиК, чието мото тази година е „moving forw@rd". Участник в събитието е и Wilo, дигитален пионер в помпената индустрия. По този повод технологичният лидер проведе и своята традиционна пресконференция Wilo ISH, която се състоя на 19 март също в изцяло онлайн версия. Ето какво научи Инженер.bg по време на събитието.

В началото на пресконференцията бе обърнато сериозно внимание на настоящата ситуация, породена от коронавируса, която оказва влияние върху целия свят вече повече от година. Като доставчик на критично оборудване, каквито са помпените системи, компанията Wilo е положила всички необходими усилия, за да не забавя своите доставки и същевременно да осигури здравето и безопасността на всички свои над 8000 служители и сътрудници.

Отново заради глобалната пандемия всички мащабни прояви, включително ISH, през миналата година и в момента се провеждат в дигитална среда. А дигитализацията на производството и услугите е друг основен стълб в развитието на Wilo, стана ясно още от петъчната пресконференция.

„Точно навреме за началото на панаира, Wilo поставя еталон по отношение на клиентския опит, като пуска „Wilo-World“ – новата виртуална точка за контакт в почти фотореалистичен вид. От новата дигитална централа на технологичния специалист – Wilopark в Дортмунд – започва пътуване през дигиталния свят. В него могат да се посетят реални референции, в които помпи, системи и решения са показани в разнообразни приложения. Клиентите имат възможността сами да решат кои от тях искат да посетят и по този начин да получат задълбочена, виртуална представа за приложения и решения“, обясниха за Инженер.bg от дъщерното дружество Вило България.

Марк Щибинг, старши вицепрезидент на групата Wilo, както и Кристиан Хът, директор на продуктовия ѝ мениджмънт, отговарящ за сектора „Отопление и климатизация“, представиха новите акценти в продуктовото портфолио на Wilo и отговориха на въпросите на аудиторията.

Събитието приключи с вълнуваща виртуална разходка в дигиталното производство на Wilo.

А какво още ще представят от компанията по време на ISH digital 2021, Инженер.bg ще Ви разкаже съвсем скоро. Очаквайте на виртуалните ни страници!

Източник на снимковия материал: Wilo, Вило България

Тагове: Wilo, ВиК, Вило България, помпено оборудване, фабрика на бъдещето

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Вило България ЕООД
http://www.wilo.bg/