Liebherr успешно следва мотото „Ние сме иновативни“ с допълнителни обучения за управление на творческите техники

05.10.2018 г.4 мин.

Международният технологичен концерн Liebherr неизменно следва мотото си „Ние сме иновативни“. Доказателство за това е престижната награда „Best Ideas and Innovation Management“ (Най-добри идеи и управление на иновациите), която компанията спечели през септември 2017 г. „Това е пътят, по който се развива и дивизията Домакински уреди“, коментираха за Инженер.bg от Либхер – Хаусгерете Марица, българското дружество на световния производител.Отличието „Best Ideas and Innovation Management” бе връчено на Liebherr от „Германски институт за идеи и управление на иновациите“ по време на специализираната международна конференция ideasEurope, която се проведе на 27 и 28 септември 2017 г. в Брюксел. Представители на ръководството на компанията по време на церемонията бяха господата Хелмут Бауер, Томас Кандолф и Томас Оберерлахер.


Тази награда доказва, че със съществуващата структура и процеси в нея, сме на прав път, придържайки се към принципа Ние сме иновативни“, каза Хелмут Бауер, мениджър развитие в Liebherr-Hausgeräte.


„Това, което ни отличава, е нашият систематичен подход към новите идеи и начина, по който го следваме и прилагаме чрез създаването на модерни продукти и услуги“, казва Томас Кандолф, мениджър иновации в Liebherr-Hausgeräte Lienz по повод приза.


Наградата е резултат от активната политика на Liebherr по отношение на иновациите. От началото на 2017 г. служителите преминават допълнителни обучения, целящи развитие в областта на управлението на творческите подходи. „В бъдеще те ще се прилагат и в рамките на самата дивизия Домакински уреди. По този начин ще се осигури постоянно съвременно обучение по темата за иновациите и креативността“, посочиха от българското дружество на производителя.


Във връзка с развойната си дейност Либхер-Хаусгерете Марица разшири досегашната си лаборатория с нови изпитателни стаи, оборудвани с уреди и технологии от последно поколение. „Това е важна и сериозна крачка за нас. Вратите ни са отворени за всички инженери и специалисти, които искат да развиват своето креативно и нестандартно мислене“, заявиха още от компанията.


Повече информация за Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Либхер-Хаусгерете Марица

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/