BHTC: „Предлагаме изключителен шанс за професионална реализация на инженери“

01.12.2017 г.3 мин.

Компанията Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC), утвърдена в производството на автомобилни климатични системи, предлага изключителен шанс за професионална реализация на инженери – отлични условия на работа, обучение, както и възможности за бързо кариерно израстване“, коментира пред екипа на Инженер.bg г-жа Станка Стоянова, мениджър „Човешки ресурси” на фирмата. С дамата разговаряхме по време на изложението за работодатели „Дни на  кариерата“ в Технически университет – София, което се проведе за дванадесети пореден път. Рекордният брой компании-изложители привлякоха интереса на десетки студенти и млади специалисти.

 


Бер-Хелла Термоконтрол, дръщерно дружество на водещия немски производител на електроника за автомобилния сектор Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), оперира на българския пазар от 2013 г. „BHTC е високотехнологична компания със съвременен развоен център, производствена база и широко отворени врати за млади инженери и специалисти. Осъзнавайки важността на човешкия капитал в компанията, ние се стараем да поддържаме стандарти на европейски ниво, що се отнася до социалната политика за нашите служители”, разказаха от дружеството.

 


По време на изложението „Дни на кариерата“ Бер-Хелла Термоконтрол запозна студентите с актуалните си стажантски програми в своите отдели „Софтуер“, „Хардуер“ и „Дизайн“, както и в производството. „Стажовете, които организираме, са с продължителност от минимум 6 месеца. Личностните качества, които особено много ценим при младите кандидати, са най-вече честност и отговорност, мотивация и любов към работата“, коментираха от компанията.

 


Производството на BHTC съчетава разнообразни сфери на опит – от софтуер, електроника и механика до всички технологии, необходими за разработката на съществуващи и бъдещи продукти. Поради тази причина от дружеството не спират да търсят млади таланти, които да се присъединят към техния екип. Според стратегическия план за развитие на BHTC броят на наетите служители у нас се очаква да достигне 500 в рамките на следващите 5 години.

 

Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com