AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

28.05.2020 г.4 мин.

In Macedonian   In Romanian   In Serbian


Термопомпените системи могат ефективно да осигурят както отопление, така и битова гореща вода (БГВ). За да задоволи нуждите от висококачествено решение и в тази пазарна ниша, доказаният български производител на отоплителна техника Теси включи в продуктовото си портфолио специални модели, разработени именно за това конкретно приложение. „AquaThermica e термопомпен бойлер от тип „въздух-вода“ с възможност за работа с възобновяеми източници на енергия, което допринася за постигане на чиста околна среда чрез значително намаляване на емисиите на CO2“, съобщиха за Инженер.bg от Теси.Гамата бойлери AquaThermica включва модели с обем 200 l и 260 l, с възможност за свързване с други източници на възобновяема енергия като фотоволтаици и соларни системи или котли. Моделите от гамата се предлагат в два варианта – с топлообменник и без топлообменник.


„Уредите осигуряват изключителна надеждност и отговарят и на най-високите стандарти за качество“, подчертаха от българската компания, която е сред лидерите в производството на бойлери и отоплително оборудване не само у нас, но и в Европа.


Производственият капацитет на компанията е 1.5 милиона уреда годишно. Продуктите с марка Tesy се продават в над 54 държави по целия свят, а оборотът на фирмата за 2019 г. надхвърля 72 млн. евро.


Не пропускайте възможностите за кариерно развитие, които Теси предлага! Запознайте се със свободните работни позиции в микросайта на компанията в Борса.bg. 
Да видим какво включват предимствата на AquaThermica:


 - Температурата на БГВ достига до 65 °C, загрята единствено чрез работата на термопомпения агрегат. Това позволява достигане на желаната температура чрез минимално използване на електрическа енергия;

 - Термопомпените бойлери имат клас на енергийна ефективност А+, който е най-високият в съответната категория;

 - AquaThermica има висок коефициент на трансформация на енергия. „Моделът може да осигури до 75% по-ниски разходи за топла вода в сравнение с електрически бойлер”, поясниха от Теси.

 - Температурният диапазон на околната среда, в който работят уредите, е изключително широк – от -10° C до 43 °C;

 - Ефективният процес на термопомпения бойлер е осигурен от електронно регулируем вентил, който чрез стъпков мотор регулира прецизно хладилния цикъл;

 - Уредът е пригоден за свързване към алтернативни източници на енергия, в т.ч. слънчеви колектори, фотоволтаични системи и котли на различни горива.

 - User-friendly LCD дисплей. „Бойлерът е оборудван с електронен дисплей за лесна визуализация на различните режими на работа и осигурява висок комфорт и интуитивност при използване, благодарение на управлението с чувствителен за допир екран“, обясниха още от компанията-производител.


Всички модели от гамата имат автоматичен цикъл против Легионела, както и самодиагностична система.


Повече информация за Теси ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК! 


 

Източник на снимковия материал: Теси, freepik.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/