Юроком 2000: Чиста вода за офиса без тежки пластмасови бутилки – запознайте се с водните системи Grohe

02.10.2020 г.3 мин.

„Офисите и малките предприятия вече могат да имат чиста питейна вода директно от кухненския смесител. Иновативната система Grohe Blue Professional оставя в миналото големите пластмасови бутилки, които обикновено използваме, и всички логистични проблеми, които ги съпътстват“, коментираха пред Инженер.bg от утвърдената българска компания Юроком 2000, която е партньор на производителя Grohe в България.

Grohe Blue Professional е компактна система за филтриране, която осигурява вода с чудесен вкус директно от чешмата. Благодарение на филтриращата технология на BWT, която Grohe интегрира в своята разработка, потребителите могат да разчитат на безопасност, хигиена и най-високи стандарти за качество. Петстепенната филтрация с активен въглен гарантира отстраняване и на фини частици от водата, като едновременно с това премахва неприятния вкус и мирис.

„Пречистващата технология на BWT и ненадминатият дизайн и функционалност на Grohe превръщат обикновената чешмяна вода в освежаваща напитка. Освен това, тя може да бъде слабо или силно газирана“, коментираха от Юроком 2000.

Grohe Blue Professional се състои от:

  • Смесител с отделни вътрешни водни пътища за нефилтрирана и филтрирана вода, въртящ се на 150°. Благодарение на тях, филтрираната вода няма досег до нищо, което да повлияе на чистия ѝ вкус;
  • Бутон с LED светлина за избор на филтрирана, силно и слабо газирана вода;
  • Охладителен резервоар с вграден дисплей и WLAN връзка с капацитет до 2 l/h, което е достатъчно за около 40 човека. Температурата може да се настройва между 6 и 10 °C;
  • Висококачествен филтър, наличен в 4 варианта;
  • СО2 бутилка за газирана вода, налична в размер от 425 g (55 l) или 2 kg (350 l);
  • Цветен дисплей за лесни настройки, който предоставя известия в текстова форма.

„Водните системи Grohe са по-умни, по-природосъобразни и по-евтини от стандартните решения за снабдяване с питейна вода. По този начин е по-лесно отвсякога да превърнете офиса си в зона без пластмасови бутилки, като същевременно осигурите чиста вода с висока хигиена и превъзходен вкус“, коментираха в заключение от Юроком 2000.

Източник на снимковия материал: Юроком 2000, Grohe

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Юроком 2000 ООД
http://www.eurocom2000.net/