Теси привлича и развива нов тип специалисти в отговор на разширяването на производствения си капацитет

18.04.2024 г.4 мин.

Теси е доказан български производител на електрически бойлери и битови отоплителни уреди, с пет завода у нас и иновативен подход към пазара. Компанията продава продуктите си в повече от 50 държави на четири континента и планира да разшири още производствения си капацитет и да въведе нови продуктови линии, за да затвърди и разшири позициите си на третия по големина производител на електрически бойлери в Европа. „Дружеството ни има все по-голяма нужда от квалифицирани оператори на роботизирани машини и инженери с различна професионална квалификация, което всъщност променя профила на кандидатите, които търсим“, коментираха пред Инженер.bg от Теси.

„Усилията на Теси са насочени към създаване на среда, в която служителите могат да развиват идеите си, да участват в различни проекти и да получават признание за своята инициативност и активност. В Теси активно си сътрудничим с техническите училища в шуменския регион и с техническите университети в България и в други европейски страни. Служителите и работниците преминават през многобройни курсове за техническо обучение, за да могат да придобият новите квалификации, изисквани от компанията“, споделиха още от HR екипа на българския производител.

Теси предлага многобройни възможности за повишаване на квалификацията и преквалификация на служителите си, за да могат те да се адаптират към променящите се бизнес модели и да се обучават в съответствие с новите технологии. Компанията инвестира активно в развитието на човешките си ресурси, като за целта е създала своя Техническа академия, в която инженерният екип развива уменията си в областта на автоматизацията и роботиката, а вече седем години Мениджърската академия на Теси превръща ръководителите на екипи във вдъхновяващи лидери.

Вярваме в непрекъснатото учене, поради което програмите ни за обучение са пъстри и обхващат множество области, които са от значение за различните специалисти в компанията. Разполагаме с добра вътрешна система за трансфер на знания, но в същото време разчитаме на специализирани учебни заведения за обучение на бъдещи специалисти в производствения сектор, особено в разработването на интелигентни решения за отопление и производство на битова гореща вода. Работим добре с повечето технически университети в България, които са не само наши партньори в обучението, но и предоставят възможност на студентите за близки отношения с производствените компании. Сътрудничим си и с университети в други европейски държави. Щастливи сме, че в нашите екипи има разнообразие, което създава среда, насърчаваща иновациите и екипния дух“, коментира г-жа

Таня Пейчинова – директор „Човешки ресурси“ в Теси.

Теси присъединява към екипа си специалисти, които споделят ценностите и корпоративната култура на дружеството. „От бъдещите ни колеги очакваме да са увлечени в нашата посока, да преследват възможностите за обогатяване на кариерата си и да реализират професионалните си мечти. За целта ние гарантираме, че нашият ръководен екип цени инициативата и инвестира в осъществими идеи“, допълниха още от компанията.

Бихте могли да проверите работните свободни позиции в Теси още днес – в микросайта на компанията в Борса.bg.

Източник на снимковия материал: Теси (Tesy), canva.com

Тагове: HR, бойлер, кариера, отопление, Теси

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
www.tesy.bg