Силата на топлината среща хармонията във формата в алуминиевите радиатори Global Vox Еxtra от Рувекс

27.11.2020 г.3 мин.

Максимален синтез между форма и функция – това предоставят алуминиевите радиатори от серията Vox на италианския производител Global. „Vox Еxtra е елегантно решение с изчистени линии, идеално балансирани с леки извивки. Дизайнът на серията комбинира естетика и функционалност, оптимизираща въздушната циркулация, и е израз на философията на Global за максимален комфорт, комбиниран с енергоспестяване”, заявиха за Инженер.bg от фирма Рувекс – официален партньор на производителя у нас.

Високата топлинна производителност на радиаторите Vox Еxtra е гарантирана от сертификатът за съответствие с изискванията на стандарта EN 442, издаден от института Politecnico в Милано. „Високата топлинна производителност носи на потребителите и още едно съществено предимство тя позволява да се инсталират не толкова обемисти радиатори, като по този начин се спестява пространство и се подобрява интериора. Същевременно регулирането на температурата е изключително лесно, като идеалната топлина за всяка среда може да се постигне бързо и ефективно спрямо личните нужди“, поясниха от Рувекс.

Сред останалите предимства, които отличават радиаторите Vox Еxtra са:

  • Дълъг експлоатационен живот, благодарение на високото качество на материалите, които осигуряват максимална издръжливост;
  • Двойната защита в анафорезна вана, последвана от епоксидно прахообразно емайлиране, гарантира естетичен и издръжлив завършък.
  • Лесна инсталация, дължаща се на лекотата на алуминия и разделените елементи;
  • Радиаторите са носители на сертификати за качество и защита на околната среда.

   

„Иновативна технология и ексклузивен дизайн този продукт на Global Ви осигурява най-доброто, което един радиатор може да даде. Във Vox Еxtra силата на топлината среща хармонията на формата. Ребрата са оформени така, че да отделят топлина по еднакъв и незабавен начин, като гарантират най-високата мощност без загуба. Вертикалната геометрия на отделните елементи е разделена на две, като така предава топлинния поток към центъра на крайната дъга на радиаторния мост”, коментираха още от българското дружество.

Доказаната българска компания Рувекс е специализирана в доставката, монтажа и сервиза на ОВК системи и оборудване, а в богатото ѝ портфолио можете да намерите още многобройни разнообразни решения, подходящи за есенно-зимния сезон.

Източник на снимковия материал: Рувекс, Global

Тагове: Global, интериорен дизайн, ОВК, радиатори, Рувекс

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Рувекс АД
http://ruvex.bg/bg