Пестим Енергия: Дизайнерските радиатори на Radox съчетават качествена изработка, енергийна ефективност и впечатляващ дизайн

22.11.2022 г.4 мин.

Ако доскоро интериорният дизайн се считаше за пресечна точка на технологиите и изкуството, проектирани върху човешкото ежедневие, то днес определението придобива нови нюанси, свързани с отговорното отношение към околната среда и енергийно ефективните решения за бита и индустрията. Компанията Пестим Енергия подкрепя тези тенденции, като насочва вниманието на потребителите към новите ОВК и ВЕИ технологии. „С голямо желание обръщаме внимание на методите за пестене на енергия в дома или предприятието, както и на природосъобразния начин на живот. Защото това са две неща, които са дълбоко свързани“, коментираха от компанията пред Инженер.bg. В следващите редове ще насочим вниманието Ви към отоплителните тела, които в последните години се развиха в посока изненадващи визуални решения и съвместяване на няколко функции в един уред – дизайнерските радиатори на водещия румънски производител Radox. У нас можете да ги намерите от Пестим Енергия.

Nova Glass

Вдъхновяваща е визията на модела Nova Glass в съчетание с произведение на изкуството, изобразено върху панел от стъкло. Можете да изберете сред висококачествени образи съобразно личния вкус и интериора на помещението.

Възможна опция вместо картина е огледало с вертикален или хоризонтален монтаж. По желание на клиента към отоплителния уред може да бъде монтирана поставка за кърпи.

Aztec

В противовес с цветовите акценти, които Nova Glass „рисува“ в пространството, стоят изчистените линии на Aztec. Този модел дизайнерски радиатор е създаден за любителите на семплия и елегантен дизайн. При него класическата лира за баня се превръща в ненатрапчиво интериорно допълнение, а квадратната асиметрична тръбна релса има функцията да затопля кърпи. 

„Радиаторът Aztec е достъпен във всички RAL цветове, хром и неръждаема стомана. Възможно е произвоството на различен брой елементи, като всички модели дизайнерски радиатори са произведени от 100% стомана“, уточниха от българската компания.

На сайта на Пестим Енергия можете да разгледате различни конфигурации от размери и елементи с конкретни стойности на изходящата мощност.

Mega Mono

За потребителите с вкус към модерните интерпретации на класическите решения е предназначен моделът дизайнерски радиатор Mega Mono. „Той съчетава висока топлинна мощност с малък обем вода. Позицията на вертикалните елементи е организирана около хоризонтален детайл, което позволява препратки към останалата част от интериора със сходна визия (например тръбна мебел)“, поясниха от Пестим Енергия.

Apollo Flexi

Едно особено сполучливо решение за бани, кухни и перални помещения е Apollo Flexi със специфична функционалност за сушене на кърпи и др. без това да повлиява върху температурата в помещенията.

mbi Glass

И накрая ще обърнем поглед към модел, подходящ за артистична и луксозна среда, като същевременно няма ограничение за неговата приложимост в различните помещения от жилищата и обществените сгради. Със своя стъклен дизайн Cоmbi Glass добавя елегантност и разкош към всяко помещение.

„Цените са изключително приемливи и са формирани франко обекта на клиента“, обявиха от Пестим Енергия и допълниха важен щрих – дизайнерските радиатори имат 10 годишна гаранция.

Източник на снимковия материал: Пестим Енергия, Radox

Тагове: интериорен дизайн, ОВК, пестим енергия, радиатори