Отоплителни конвектори TESY Cloud CN 03 EIS WiFi на специални цени от Рувекс

14.03.2017 г.2 мин.

Фирма Рувекс, водещ доставчик на продукти в областите ОВК и ВиК, дава възможност на своите клиенти да закупят конвекторите, модел TESY Cloud CN 03 EIS WiFi на специални цени, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „TESY Cloud CN 03 EIS WiFi са отоплителни конвектори, осигуряващи комфортно, икономично и ефективно отопление на помещения с обем от 40 до 60 m3”, допълниха от Рувекс.

 

Отличителна характеристика на конвекторите TESY Cloud CN 03 EIS WiFi е възможността да бъдат управлявани през Интернет. Те разполагат и с ергономична клавиатура за управление, дисплей, показващ температурата и прецизен терморегулатор. Оборудвани са със система против замръзване и защита от прегряване. Характеризират се с безшумна работа и конструкция, гарантираща оптимален конвентивен въздушен поток. Цената, на която могат да бъдат закупени в момента е 265.05 лв. с ДДС.

 

Повече подробности за промоционалното предложение на Рувекс, бихте могли да намерите в Промо.bg.

 

Информация за Рувекс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Рувекс, TESY

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Рувекс АД
http://ruvex.bg/bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/