Ви Ей Си България: Вентилационните решения на Dynair предоставят надеждност и сигурност и при тежки експлоатационни условия

03.08.2022 г.3 мин.

„Качеството на въздуха, който дишаме, както и безопасната работна среда са вдъхновението, което движи проектирането и производството на вентилационни системи Dynair. Италианският бранд предоставя на пазара разнообразни решения за индустриална вентилация, които, заради своето качество и надеждност, намират място в нашето портфолио“, заявиха пред Инженер.bg от утвърдената българска компания Ви Ей Си България, специализирана в доставката и инженеринга на ОВК системи.

Продуктовата гама на Dynair се състои от над 45 серии стандартни промишлени вентилатори и специални вентилационни вентилатори с високи спецификации, сред които модули, проектирани да работят в екстремни или опасни условия, вентилатори за работа при висока температура за непрекъснато обслужване или за димоотвеждане при пожар и антикорозионни пластмасови вентилатори.

Основните направления на продуктите са:

  • Стандартни вентилационни вентилатори за сградни и индустриални приложения;
  • Вентилатори за работа в взривоопасна среда, притежаващи 94/9/CE-ATEX сертификат;
  • Вентилатори за отвеждане на дим и противопожарни системи, съответстващи на европейската норма EN 12101-3;
  • Антикорозионни вентилатори;
  • Вентилатори за работа при високи температури (до 300 °С);
  • Системи за рекуперация на топлина;
  • Сензори, контролери и аксесоари.

„Наред с индустриалните системи, Dynair® развива и гама вентилационни решения за битово приложение. Rec SanAir например е децентрализирана вентилационна система с високоефективни филтри, която позволява 100% задържане на прашец, 99.5% на частици с размер PM 10 и поне 98% – на PM 2.5. С компактен и ултра плосък дизайн, Rec SanAir е идеален за жилищния сектор“, допълниха още от Ви Ей Си България.

Друго интересно решение с бранд Dynair® са специалните вентилатори, предназначени за отвеждане на замърсен въздух (CO, изпарения) в паркинги. Благодарение на изключително компактните си размери, те могат лесно да бъдат монтирани в гаражи с ограничения във височината.

Dynair® е подразделение на компанията Maico Italia и част от водещата в сферата на вентилацията немска индустриална група Maico Holding. Дружеството разполага с внедрена система за управление на качеството в съотвествие с международния стандарт UNI EN ISO 9001 и е активен член на редица професионални организации, което е гаранция за постоянен технологичен напредък.

Източник на снимковия материал: Ви Ей Си БългарияDynair

Тагове: вентилатори, Ви Ей Си България, ОВК

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ви Ей Си България ЕООД
http://www.vacbulgaria.com/