Бойлерите MaxEau на TESY – повече топла вода и по-дълъг експлоатационен живот

19.06.2019 г.4 мин.

In Romanian   In Serbian


Серията бойлери MaxEau на утвърдената българска компания TESY е разработена в съответствие с европейските стандарти за безопасност и най-високите изисквания за качество. „В MaxEau са интегрирани патентовани иновативни решения, разработени от нашия екип, които ги превръщат в енергийно-ефективни уреди с конструкция, осигуряваща повече топла вода и по-дълъг експлоатационен живот. Бойлерите се предлагат в две изпълнения: МaxEau Classic с меден нагревател и MaxEau с керамичен нагревател за региони по-твърда вода. Бойлерите от тази серия са оптимално решение за свързване в цялостна система с алтернативни източници на енергия, което осигурява ефективно снабдяване с гореща вода“, разказаха за Инженер.bg от офиса на TESY.


Електрическите бойлери от продуктовата гама MaxEau Ceramic са предназначени за използване в зони с твърда и агресивна вода. Вграденият сух керамичен нагревателен елемент осигурява безшумна работа, дълъг срок на експлоатация и надеждна защита срещу отлагането на котлен камък. Експлоатационният живот на бойлерите MaxEau Ceramic е удължен, благодарение и на управлението на процесите по прегряване, което се осъществява чрез прецизен контрол с капилярен термостат за максимално прецизна регулация на температурата на водата. Капилярният термостат контролира температурата на водата чрез сензор, разположен на по-голяма височина в резервоара, гарантирайки прецизен контрол, сигурност и комфорт на потребителя.


Специално създадената технология за надеждна и ефективна изолация Insutech Plus гарантира равномерно разпределение на изолацията с дебелина от 40 mm. Тази усъвършенствана технология елиминира термомоста между резервоара и скобата за окачване, което гарантира до 16% намаляване на енергийните загуби.


Бойлерите са произведени чрез плазмено заваряване, без добавъчен материал, осигуряващо много ниско термично въздействие върху основния метал. Посочената прецизна технология дава възможност за дебелина на заваръчния слой, идентична с тази на стоманения лист на резервоара, както и изключително равна и гладка повърхност за високо качество на нанасяното стъклокерамичното покритие. Заваръчният процес е изключително стабилен, тъй като се контролира от компютър.Всички електрически бойлери TESY притежават хигиенен сертификат за чиста питейна вода, съгласно европейската директива 98/83 EU. Сертификатът гарантира, че в своите уреди компанията влага материали, които не променят физичните, химичните и биологичните свойства на водата.


Освен компания с доказано присъствие на нашия и международния пазар, TESY е работодател, който предлага на своите специалисти поле за изява в създаването на иновативни технически решения. Ако търсите реализация или обучение в компания с лидерски позиции, проверете какви са свободните работни места и обучителни програми в TESY.


Повече информация за Теси ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg. Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Теси ООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/