Електрическите бойлери BelliSlimo на TESY с дебют на изложението Aquatherm Moscow 2019

27.03.2019 г.4 мин.

In Romanian   In Serbian


Aquatherm Moscow е водещо международно изложение и една от най-големите бизнес платформи за демонстрация на последните постижения в областта на битовото и промишлено отопление, водопроводните системи, климатизацията, оборудването за басейни, сауни и бани. „През февруари тази година TESY взе участие в 23-ото издание на престижния форум, където за пръв път представи BelliSlimo – най-новото попълнение в продуктовата гама електрическите бойлери TESY Cloud с управление през интернет. BelliSlimo съчетава смарт технология и изискан италиански дизайн, който се вписва в интериора на всеки дом“, коментираха за Инженер.bg от Теси ООД.


BelliSlimo е комбинация от интелигентни високотехнологични предимства и модерен дизайн – плосък и тънък силует с компактни размери (б.ред. само 28 cm дълбочина), който пести пространство и гарантира лесен монтаж в зависимост от конкретните нужди. Продуктът създава още по-високи стандарти по отношение на качеството, като използва технология от ново поколение и осигурява максимален комфорт чрез комбиниран подход. „Конструкцията му обединява удобен за използване електронен панел, управление през интернет и всички отличителни иновации на TESY“, допълниха от Теси.BelliSlimo осигурява бърз първи душ като загрява за кратко време необходимата вода и същевременно с това притежава енергиен клас B – най-високият възможен за електрически бойлери. Уредът е подходящ както за вертикален, така и за хоризонтален монтаж.

 


„Ние, екипът на TESY, сме признателни за доверието, което нашите клиенти ни засвидетелстват ежедневно и се гордеем с факта, че влагайки ум и сърце в това, което правим, внасяме топлина и уют в живота на безброй семейства по света. Да си лидер означава не само да имаш смели мечти и ясна визия за бъдещето, но и да вдъхновяваш и изпълваш с енергия. И тук е моментът, в който искаме да благодарим на нашите служители. Ние инвестираме не само в нови технологии, но и в хората, за да създаваме бъдещето днес“, коментираха от отдел „Човешки ресурси” в TESY.

 

„Участието ни в различни кариерни форуми за нас е кауза, която подкрепяме, и чрез която искаме да дадем ясен знак на младите хора, че в България има много възможности за кариерно развитие. За нас е важно да покажем, че TESY дава шанс за качествена професионална реализация и може да им помогне като компания с програми за развитие на млади специалисти“, споделят още от TESY.Фирмата предлага на най-добрите специалисти поле за изява в създаването на иновативни технически решения. Ако търсите реализация или обучение в компания с лидерски позиции на нашия и международния пазар, проверете какви са свободните работни места и обучителни програми в TESY.


Повече информация за Теси ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg. Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Теси

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/