Запознайте се с бойлера с буфер за отоплителна инсталация и производство на БГВ от Теси. Вижте още за успеха на компанията

08.10.2020 г.3 мин.

Ако търсите високообемен бойлер (ВОБ), комбиниращ в един уред буфер за отоплителна инсталация и производство на битова гореща вода (БГВ) на проточен принцип, то следващите редове са специално за Вас. Утвърденият български производител Теси предлага това технологично решение в три варианта – комбиниран ВОБ с хигиенна серпентина, ВОБ с хигиенна серпентина и топлообменник, както и ВОБ с хигиенна серпентина и два топлообменика. Ето какво още научи Инженер.bg за комбинираните уреди.

Водещият български производител се изкачи с 30 позиции в общата подредба на престижната класация „Капитал 100“ и зае 24-а позиция в сектор „Машини и оборудване“ за 2018 г. според приходите, които е отчел.

В същото време Теси е и осмата по големина компания в района на Шумен по приходи от продажби и брой служители. През 2018 г. компанията регистрира приходи от 124 401 000 лв., което е с 6.41% повече спрямо 2017 г., като в нея работят общо 840 човека.

Комбинираните високо обемни бойлери с хигиенна серпентина Tesy се предлагат в обеми 489 l, 770 l и 919 l, като топлинните загуби за тези модели са съответно 2.3, 3.1, 3.4 kWh/24h. Изолацията на уредите е изработена от твърд PU еластомер и с дебелини 50, 80, 80 mm.

Следващият вариант за ВОБ с хигиенна серпентина, който се използва за буфер за отоплителна инсталация и производство на битова гореща вода на проточен принцип, е в комбинация с един топлообменник. Възможните обеми са 500, 800 и 1000 l, като изолацията и за трите размера е 80 mm.

Ако и Вие търсите професионална реализация в успешно и прогресивно българско предприятие, не пропускайте своята възможност! Вижте свободните работни позиции на Теси в микросайта на компанията в Борса.bg и кандидатствайте!

„Уредите, оборудвани с два топлообменника от тази серия, са налични само с обеми от 800 и 1000 l“, посочиха от фирмата призводител.

Максималната работна температура на комбинираните бойлери от серията е 95 °C, а номиналното налягане на водосъдържателя е 3 bar.

Продукцията на Теси се реализира в общо 54 страни по целия свят. Компанията е с годишен производствен капацитет от 1.2 млн. електрически бойлера, а в портфолиото ѝ са включени електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни и вентилационни уреди за дома.

Източник на снимковия материал: Теси

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/