Бер-Хелла Термоконтрол: Бизнес наградите, които извоювахме през годините, са израз на признание и стимул за нови постижения

08.06.2018 г.4 мин.

In Macedonian


Бизнесът умее да цени „отличниците“, а белег за това са редицата класации и призове на браншовите организации и медиите, които вълнуват целия индустриален свят. Едно от българските производства, коeто e носител на не една престижна награда е Бер-Хелла Термоконтрол, подразделение на водещия немски производител Behr-Hella Thermocontrol (BHTC). „Отличията, които спечелихме за времето от откриването на базата ни у нас, през 2015 г., до днес, са израз на признание за дейността на българското дружество и стимул за още по-впечатляващи постижения“, заявиха за Инженер.bg от компанията.Ролята на получените призове е съществена и за успешното вписване на BHTC в българските бизнес среди. На местна почва, българското подразделение се оценява високо както като инвеститор в динамичния автомобилен сектор, така и като работодател, полагащ стратегически усилия в областта на човешкия капитал.


„Благодарни сме за признанието на българските бизнес и медийни среди, които не пропуснаха постиженията на нашата компания за един относително кратък период от време. Те отчитат факта, че сме тук дългосрочно, развивайки едно високотехнологично производство и че стратегията ни е да осигурим добавена стойност за нашите служители, както и за обществото като цяло“, подчерта г-н Мартин Ниланд, генерален мениджър на BHTC в България, по повод положителната равносметка.Ето и какви награди са присъждани на Бер-Хелла Термоконтрол през годините:


Второ място в категория „Изграждане на работодателска марка“ от конкурса BAPRA Bright Awards: На церемония на 10 май 2018 г. Българската асоциация на пиар агенциите (БАПРА) обяви победителите в деветото издание на пиар конкурса BAPRA Bright Awards. Наградата бе присъдена на BHTC за целогодишната активна работа на отдел „Човешки ресурси“.Отличие в категорията Employer Branding Project в Първите годишни награди за Employer Branding в България (19 януари 2018 г.). Призът е за реализирани проекти със стратегически подход към развитието на работодателска марка и с перспектива за успешното привличане, управление и задържане на таланти. Компанията се представи достойно в битката за титлата „Успешен работодател“.


Годишни бизнес награди на списание B2B Media 2016: Първо място в категория „Бизнес проект на годината“ и трето място в категория „Проект с образователна насоченост“.Класация „Гепард” на вестник Капитал за малки и средни предприятия 2016 г.: BHTC е обявена за „Най-бързо развиващата се компания в България“.


Годишни награди „Инвеститор на годината” на Българската агенция за инвестиции за 2015 г.: Второ място в категория „Инвеститор на годината“.


Годишни награди на германската икономика в България: Трето място за Голямо предприятие на годината през 2016 г. и първо място - през 2015 г.


Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: BHTC

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com