Oventrop ще вземе участие в миланското изложение за комфортни условия на живот Mostra Convegno Expocomfort

01.04.2020 г.4 мин.


От 17 до 20 март т.г. Милано трябваше да е домакин на едно от най-престижните международни изложения – Mostra Convegno Expocomfort (MCE), включващо целия спектър от ОВК технологии за комфортни и здравословни условия за живот. Предвид тежката обстановка в Италия обаче, форумът обяви нови дати. „MCE ще се проведе от 8 до 11 септември 2020 г. и Oventrop ще вземе участие, представяйки продуктови иновации и услуги за отопление, охлаждане и битова гореща вода за приложение както в нови, така и в реновирани сгради“, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на компанията.Oventrop е сред водещите европейски производители на вентили, регулатори и системи за отоплителна и климатична техника и в рамките на предстоящото изложение в Милано ще покаже:

 - Система за хигиена на гореща битова вода Aquanova System;

 -  Жилищни станции;

 - Решения за хидравличен баланс.


Aquanova System включва компактната станция Regumaq X-45 за хигиенно производство на битова гореща вода чрез принципа на непрекъснатия поток. „В най-новата си конфигурация Regumaq е допълнително оборудвана с цифров сензорен дисплей, който може да се управлява интуитивно и който служи за задаване на разнообразни функции. Има опция станцията да се достави с топлообменник Sealix ®“, разясниха от Овентроп.Електронната жилищна станция Regudis W-HTE също е част от линията Aquanova System. Тя определя нови стандарти в областта на енергийно ефективното топлоснабдяване на жилища, като е особено подходяща за нискотемпературни системи, каквито са термопомпите например, и други съвременни топлинни генератори. Освен това, Regudis W-HTE помага за подобряване на хигиенната работа на мрежата. С нея не се изисква резерв от гореща вода, а напротив – водата се загрява точно навреме, когато това е необходимо.


„Като утвърден специалист в хидравликата Oventrop ще представи и иновативната технология Q-Tech за автоматично хидравлично балансиране. Тя се състои от комбинация от термостатичен вентил и регулатор на дебита. Веднъж настроен на правилната стойност, потокът се контролира автоматично и се поддържа постоянен, което значително намалява обширните изчисления при проектиране“, посочиха още от българския офис.„Изложението MCE символизира най-пълния синтез на жилищния комфорт от бъдещето, съчетавайки най-актуалното от света на климатизацията, уелнес решенията, водните технологии и концепциите за „умни“ сгради. Според неговите организатори то олицетворява душата на удоволствието да живееш и работиш в уют. Ето защо всички ние се надяваме още тази есен да можем да се насладим на удоволствието от един по-силен, високотехнологичен и безкрайно пленителен град Милано“, коментираха в заключение от Овентроп.


Повече информация за Овентроп, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: MCE, Овентроп

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Oventrop GmbH & Co. KG / Овентроп
http://www.oventrop.bg